Ron Wassenaar

Ik ondersteun OR-leden graag bij het opbouwen van eigen expertise en vertrouwen ontwikkelen in eigen kracht.

OR-trainer & adviseur ondernemingsraad, medezeggenschap 
(SCOOR/RMZO-geregistreerde MZ-opleider)

"Ik heb me altijd al geïnteresseerd voor arbeidsverhoudingen en heb dan ook arbeids- en organisatiepsychologie gestudeerd. Dat ik uit 'een rood nest' kom, heeft daar ongetwijfeld mee te maken. In mijn studie richtte ik mij op het realiseren van betekenisvolle arbeid. Hoe kun je een organisatie zo inrichten dat je én de concurrentie aankan én het er tegelijkertijd prettig werken is..

Het leuke van mijn werk is dat mensen door een training kunnen ondervinden dat ze meer kunnen dan ze dachten. Een goede training in medezeggenschap bevordert autonomie en draagt bij aan de emancipatie van het individu. Mijn trainingswerk is gericht op het pakken van de ruimte die de medezeggenschap biedt.

OR-leden kunnen vaak meer dan dat ze doen of denken dat ze kunnen. Ik ondersteun OR-leden graag bij het opbouwen van eigen expertise, vertrouwen ontwikkelen in eigen kracht, zicht krijgen op eigen drijfveren en daar in het OR-werk op aansluiten. Tevens om een realistische begaanbare route vinden om resultaat te bewerkstelligen.

In mijn vrije tijd zing ik en speel gitaar en geef ik leiding aan mijn zangtrio. Wij weten mensen vaak in hun hart te raken. Soms met wat ondersteuning en feedback van de kleine versterker op de foto.  

 

Laatste artikelen van Ron

Kennis
Beter samenwerken door je OR (kern)kwaliteit in te zetten Verder lezen
Kennis
Duurzame Inzetbaarheid zet je niet zomaar op de OR-agenda! Verder lezen
Kennis
Het arbobeleid evalueren is wat een ondernemingsraad doet! Verder lezen