Cursus locaties

Tijdens uw cursus verblijft u op een mooie locatie in een accommodatie die u faciliteert bij een leerzame en ontspannen cursus. Hier logeert u ook tijdens de cursus. Bij het cursusprogramma wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden die de accommodatie en naaste omgeving bieden. Kies hier de cursus locatie die bij u past:

De Koog (Texel) - Hotel De Pelikaan
Typisch Texels is de combinatie van rust, natuur, strand, zee en gezellige dorpjes. Het hotel ligt aan de rand van een prachtig dennenbos. Het strand is een klein half uur wandelen.   
Beschikbaar voor de cursussen: Singles (3 dagen), Regulier (3 dagen) en de Verdiepingscursus (5 dagen).  
(Meer info over dit hotel).

Kies hier voor Hotel De Pelikaan.

(Hotel De Pelikaan)

 

Ootmarsum (Ov) - Hotel De Landmarke
Dit gezellige hotel heeft alle voorzieningen voor een prettig verblijf. Het mooie eeuwenoude kunststadje Ootmarsum ligt op loopafstand. Het fraaie Twentse land nodigt uit om te wandelen en te fietsen.   
Beschikbaar voor de cursussen: Fietsend een Nieuwe Toekomst tegemoet (3 dagen en 5 dagen), Maatschappelijk, Anders Actief (3 dagen), Singles (3 dagen), Regulier (3 dagen) en de Verdiepingscursus (5 dagen) .
(Meer info over dit hotel).

Kies hier voor Hotel De Landmarke.

(Hotel De Landmarke)

 

Bergen aan Zee (NH) - Hotel Victoria
Een gezellig hotel waar iedereen zich snel thuis voelt. Het strand is op één minuut loopafstand. De duinen rond het hotel behoren tot de mooiste van het land. Bergen aan Zee is een unieke badplaats en kunstenaarsdorp met een geschiedenis van ruim een eeuw.  
Beschikbaar voor de cursussen: Maatschappelijk, Anders Actief (3 dagen), Singles (3 dagen), Regulier (3 dagen) en de Verdiepingscursus (5 dagen). 
(Meer info over dit hotel).

Kies hier voor Hotel Victoria.

(Hotel Victoria)

 

Dwingeloo (Dr) - Hotel & Restaurant Wesseling
Aan wat misschien wel de mooiste Brink van Nederland is ligt het oudste familiehotel van het land (1662). Direct rond Dwingeloo liggen maar liefst twee nationale parken. De keuken van het hotel heeft enige faam. De koks begeleiden hier de kookworkshop tijdens de cursus!  
Beschikbaar voor de cursus: Pensioen in Zicht voor (culinaire) Fijnproevers (alleen 3 dagen). 
(Meer info over dit hotel).

Kies hier voor Hotel & Restaurant Wesseling.

(Hotel & Restaurant Wesseling)

 

Renesse (Zld) - Badhotel Renesse
Het moderne en gezellige hotel ligt midden in het dorp Renesse. Strand en zee zijn een kwartiertje lopen. De keuken van het hotel is meer dan uitstekend. Het is een perfecte locatie voor uiteenlopende cursusvarianten.      
Beschikbaar voor de cursussen: Pensioen in Zicht voor (culinaire) Fijnproevers (3 dagen en 5 dagen), Fietsend een Nieuwe Toekomst tegemoet (3 dagen), Maatschappelijk, Anders Actief (3 dagen), Singles (3 dagen), Regulier (3 dagen) en de Verdiepingscursus (5 dagen).
(Meer info over dit hotel).

Kies hier voor Badhotel Renesse.

(Badhotel Renesse)

 

Epen (L) - Hotel Inkelshoês
Op de hellingen van de Geulvallei, net buiten het dorp Epen, ligt dit hotel midden in de stilte van de natuur. Het familiehotel is een ideale uitvalbasis voor mooie wandelingen over de heuvels van Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek.  
Beschikbaar voor de cursussen: Wandelend naar een Nieuwe Toekomst (3 dagen en 5 dagen).
(Meer info over dit hotel).

Kies hier voor Hotel Inkelshoes.

(Hotel Inkelshoês)

 

Doorn (Ut) - Landgoed Zonheuvel
Het hotel en conferentiecentrum is prima toegerust voor een perfecte cursus. Centraal gelegen in het land, midden in de schitterende natuur van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed leent zich uitstekend voor korte én langere wandelingen.   
Beschikbaar voor de cursussen: Maatschappelijk, Anders Actief (3 dagen), Singles (3 dagen), Regulier (3 dagen) en de Verdiepingscursus (5 dagen).  
(Meer info over dit hotel).

Kies hier voor Landgoed Zonheuvel.

(Landgoed Zonheuvel)

 

Doenrade (L) - Kasteel Doenrade
Dit kasteel, gebouwd in de twaalfde eeuw, combineert de sfeer van eeuwen terug met de voorzieningen van een modern hotel De klassieke kasteelkamers hebben elk een eigen karakter. Het ligt mooi in het groen, tussen de Zuid-Limburgse heuvels. Uitermate geschikt om te fietsen en te wandelen.   
Beschikbaar voor de cursussen: Maatschappelijk, Anders Actief (3 dagen), Singles (3 dagen), Regulier (3 dagen) en de Verdiepingscursus (5 dagen).  
(Meer info over dit hotel).

Kies hier voor Kasteel Doenrade.

(Kasteel Doenrade)

 

Maastricht (L) - Buitenplaats Vaeshartelt
Vaeshartelt is een prachtige 'buitenplaats' in een schitterend parklandschap. Op een steenworp afstand van Maastricht. Het kent een lange geschiedenis en is tegenwoordig een modern hotel met conferentiecentrum. Ideaal voor een geslaagde cursus.  
Beschikbaar voor de cursussen: Maatschappelijk, Anders Actief (3 dagen), Singles (3 dagen), Regulier (3 dagen) en de Verdiepingscursus (5 dagen).  
(Meer info over dit hotel).

Kies hier voor Buitenplaats Vaeshartelt.

(Buitenplaats Vaeshartelt)

 

Berg en Dal (Gld) - Landgoed hotel Holthurnsche Hof
Een goed geoutilleerd hotel op een mooi landgoed tussen de heuvels van Berg en Dal, vlak bij Nijmegen. Het ligt aan de beroemde Zevenheuvelenweg. Het hotel is de perfecte locatie voor fijne verschillende wandeltochten.   
Beschikbaar voor de cursus: Wandelend naar een Nieuwe Toekomst (alleen 3 dagen). 
(Meer info over dit hotel).

Kies hier voor Landgoed hotel Holthurnsche Hof

(Landgoed Holthurnsche Hof)

Burgh Haamstede (Zld) - Duinhotel
Dit Fletcher hotel ligt prachtig in de duinen en is dus de ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Strand en zee zijn zo'n 20 minuten lopen. Het is een prima locatie voor uw Pensioen in Zicht cursus.  
Beschikbaar voor de cursus Pensioen in Zicht regulier (3 dagen).
(Meer info over dit hotel.)

Kies hier voor Duinhotel Burgh Haamstede.

(Duinhotel Burgh Haamstede)

Welke cursus thema's zijn beschikbaar?
Wilt u eerst nog weten uit welke cursus thema u kunt kiezen? Klik dan hier!

Weet u uw cursusdatum al?
Weet u met welke thema u de cursus wilt volgen en ook wanneer* u dit (ongeveer) wilt doen? Boek dan hier nú uw cursus.

*Odyssee Pensioen in Zicht heeft de hoogste 'doorgangsgarantie', cursussen zijn snel vol.

Wilt u iets anders weten?

Wij beantwoorden uw vraag of vragen graag. Laat uw gegevens achter en wij nemen snel en vrijblijvend contact met u op.