Waarom jij een Pensioen in Zicht cursus wilt volgen

Herken je een van deze vragen?

  • Wat betekent het in mijn situatie dat ik stop met werken?
  • Hoe neem ik op een goede manier afscheid van mijn werk?
  • Welke veranderingen staan mij (en mijn partner) te wachten? 
  • Hoe ga ik om met de extra vrije tijd die ik krijg?
  • Wat vind ik nu écht leuk om te doen en wat inspireert mij?

Met een Odyssee Pensioen in Zicht cursus bereid jij je optimaal voor op de toekomst en jouw nieuwe levensfase. De Pensioen in Zicht cursus is voor medewerkers, en hun eventuele partners, die binnenkort stoppen of net gestopt zijn met werken. Door de cursus wordt je min of meer gedwongen om even stil te staan bij het feit, dat het werkend leven binnenkort ophoudt.

Bekijk de kalender
Verder lezen
Toon minder

Dit zijn de voordelen van een Pensioen in Zicht cursus bij OdysseeAltijd een passend thema

In elke cursus vormt een speciaal thema een rode draad. De cursusonderwerpen worden gecombineerd met activiteiten die aanhaken bij het thema.

Bekijk de thema's

Hoogste doorgangsgarantie

Odyssee is marktleider op het gebied van Pensioen in Zicht cursussen. Wij bieden als geen ander, de hoogste doorgangsgarantie aan die in de markt aanwezig is.

Bekijk de kalender

Scherpste prijs in de markt

Dankzij ons ruime aanbod en hoge doorgangsgarantie bieden wij de Pensioen in Zicht-cursus tegen één van de scherpte prijzen in de markt aan.

Bekijk de kalender
Voorbereiden op je pensioen?

Download tien ideeën ter voorbereiding op je pensioen

Bekijk de kalender

Bekijk de beschikbare Pensioen in Zicht cursussen en meld je aan!

Wat houdt de cursus in?

In de cursus worden onderwerpen uit de vijf levensgebieden behandeld. De theorie en het praktisch uitwisselen van gedachten en activiteiten wisselen elkaar af. Je krijgt inzicht op de aanstaande veranderingen en praktische 'tools' voor jouw nieuwe toekomst.

Waar wordt de cursus gehouden?

Tijdens de cursus verblijft je op een mooie locatie in een accommodatie die je faciliteert bij een leerzame en ontspannen cursus. Hier logeer je ook tijdens de cursus. Bij het cursusprogramma wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden die de accommodatie en naaste omgeving bieden. 

 

Dit is wat deelnemers zeggen.

“Ik had allerlei praktische vragen: ‘Moest ik thuis gaan klussen?’, ‘Gaan fietsen?’, Of full-time op de kleinkinderen passen?’. Maar ook diepgaandere vragen als ‘Doe ik er nog wel toe als ik de uitstraling van mijn functie niet meer heb?’, ‘Wat ben ik thuis waard?’, ‘Hoe gaat dat samen met mijn vrouw?'

De Pensioen in Zicht-cursus heeft mij aan het denken gezet. En niet alleen vragen beantwoord als: ‘waar kunnen we naar toe op reis’ maar veel meer: ‘wie ben ik en wat willen wíj samen’. Want dit samen met je partner doen, is een must!”

Overtuigd? Bekijk de kalender
Verder lezen
Toon minder
Toch nog vragen over de Pensioen in Zicht cursus? Neem vrijblijvend contact met ons op.