Odyssee

Odyssee Training & Advies is een landelijk opererende professionele aanbieder van trainingen en advies op het gebied van Medezeggenschap (ondernemingsraad), Pensioen in Zicht en Vitaliteit & Arbeidsmotivatie. Wij zorgen voor verbinding tussen mensen onderling en tussen mens en organisatie met praktisch toepasbare inzichten en oplossingen, waarbij wij ons richten op langdurige, blijvende veranderingen. Odyssee kenmerkt zich door zijn Betrokkenheid, Flexibiliteit, 'klassieke' Kwaliteit en bovenal door zijn ietwat eigenzinnige manier van trainingen geven. Een bureau met een 'twist' die het verschil weet te maken.

Odyssee is een landelijk opererende onderneming, erkend door Cedeo, lid van NRTO en BVMZ, geregistreerd bij CRKBO. (Al onze medezeggenschap-trainers zijn gecertificeerd door SCOOR/RMZO).

Ondernemingsraad: veranderen en verbinden met perspectief

In de visie van Odyssee Medezeggenschap is goed functionerende medezeggenschap een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid van management en ondernemingsraad. Daarom brengen wij samen (verander) vraagstukken in kaart en betrekken wij daarbij alle stakeholders. Wij zorgen voor verbinding tussen mensen onderling en tussen mens en organisatie met praktisch toepasbare oplossingen. Wilt u meer weten over Odyssee Medezeggenschap? Klik dan hier.

Verschil ondernemingsraad en medezeggenschap

Een medezeggenschapsraad is een zelfstandig orgaan voor medezeggenschap bij organisaties die niet vallen onder de Wet op de ondernemingsraden (WOR). Bijvoorbeeld bij scholen. Deze raad geeft vooral advies. Een ondernemingsraad wordt ingesteld op basis van de WOR en geldt voor alle bedrijven en organisaties waarvoor deze verplicht is. 

Pensioen in Zicht, Vitaliteit & Arbeidsmotivatie

Odyssee Pensioen in Zicht (PiZ) en Vitaliteit & Arbeidsmotivatie richt zich met haar cursussen en trainingen op positieve, duurzame gedragsveranderingen. Wij stimuleren mensen op een betrokken manier praktisch toepasbare inzichten te ontwikkelen. Hierdoor versterken zij hun eigen verantwoordelijkheid en zelfsturend vermogen. Wilt u meer weten over Odyssee Vitaliteit? Klik dan hier.

Ieder mens is anders bij Pensioen in Zicht

In alle Pensioen in Zicht-cursussen is ruimte voor discussie, reflectie en diepgang. Alle onderwerpen die behandeld worden zijn gericht op de bewustwording dat er een nieuwe levensfase wordt in gegaan. De persoonlijke voorkeur van de cursist is bepalend voor welke Pensioen in Zicht -cursus variant het beste is. Wilt u meer weten over het cursusaanbod van Odyssee Pensioen in Zicht? Klik dan hier.

Wilt u weten wat Odyssee voor u kan betekenen?

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Laat uw gegevens achter en wij nemen snel en vrijblijvend contact met u op.