Voor Werkgevers

- een Pensioen in Zicht-cursus heeft ook méérwaarde voor de werkgever -

‘Leren pensioneren’, is dat echt nodig? Het antwoord is een volmondig ‘ja’ omdat het leven na een pensionering compleet anders wordt. Met een Odyssee Pensioen in Zicht-cursus wordt dieper ingegaan op de nieuwe situatie en wordt de werknemer hiervoor optimaal voorbereid. Daarnaast heeft de cursus ook meerwaarde voor de werkgever in de vorm van:

 1. Goed werkgeverschap, volwaardig personeelsbeleid 
  Een medewerker voorbereiden op een leven na het pensioen, door middel van een Pensioen in Zicht cursus, is onderdeel van goed personeelsbeleid. Als werkgever borgt u met deze cursus, dat uw werknemer met een positieve insteek én volledig voorbereid zijn of haar loopbaan op een goede wijze afrond.
   
 2. Werven nieuwe (jongere) medewerkers 
  Als werkgever geeft u met het faciliteren van deze cursus een signaal af naar ál uw medewerkers, dat u oog heeft voor uw werknemers, hun hele loopbaan door. De goodwill die u dit oplevert, zal u positief helpen bij het werven van nieuwe (jongere) medewerkers.
   
 3. 'Ambassadeurs voor het leven’ 
  Uit ervaring is gebleken dat medewerkers, die een Pensioen in Zicht-cursus hebben gevolgd ‘ambassadeurs voor het leven’ van u worden. Dat is niet alleen gunstig bij het werven van nieuwe medewerkers, maar ook als u onverhoopt een beroep wilt (of moet) doen op gepensioneerde, ex-medewerkers. Vaak zijn voormalige cursisten bereid dit zelfs op vrijwillige basis te doen!
   
 4. Borging opgebouwde know-how  
  Daarnaast borgt u, door middel van een goed begeleid afscheid, dat de medewerker de jarenlange kennis en opgedane ervaringen goed zal overdragen. U benut de opgebouwde know-how van uw medewerker. En daar kunt u de komende jaren uw voordeel mee doen. 
   
 5. Oprechte waardering 
  Verder is een Pensioen in Zicht-cursus een mooi, inhoudelijk afscheidscadeau waar u aan de komende gepensioneerde uw waardering mee tot uitdrukking mee brengt. Deze waardering toont u niet alleen aan de medewerker, maar ook aan zijn of haar netwerk én al uw andere medewerkers. Het respect wat u hiermee 'verdient' maakt de investering al zinvol.  

Als u meer wilt weten, klik dan hier

Investering 
Als werkgever kunt u onderzoeken of het Individueel Loopbaan Budget (LBB) of Persoonlijk opleidingsbudget (POB) gebruikt kan worden om de Pensioen in Zicht-cursus te bekostigen. Hoe dan ook, als marktleider bieden wij u de scherpste prijs in de markt! Een toelichting hier op vindt u hier.

Wilt u alles nog een keer op een later tijdstip rustig doornemen?
Dan kunt u hier onze brochure downloaden

Wilt u direct een Penzioen in Zicht-cursus uitkiezen voor één van uw medewerkers?
Maak dan hier uw keuze uit ons actuele aanbod.

Heeft u meerdere medewerkers die in aanmerking komen voor een Pensioen in Zicht-cursus? Wij kijken graag of wij een aanbod op maat voor u kunnen maken.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft een vraag, wilt u een medewerker aanmelden, of heeft u meerdere medewerkers, die in aanmerking komen voor een Pensioen in Zicht-cursus? Vult u dan uw gegevens hieronder in en wij nemen snel en vrijblijvend contact met u op om te kijken hoe wij u kunnen helpen of dat er een aanbod op maat voor u mogelijk is.