Pensioen in Zicht

Bereidt u optimaal voor op uw toekomst

Met een Odyssee Pensioen in Zicht cursus (ook wel PiZ-cursus genoemd) bereidt u zich optimaal voor op uw toekomst tijdens uw pensioen.

Cursus inhoud
In alle cursusvarianten wordt er aandacht besteed aan een breed scala aan onderwerpen die van belang zijn voor uw nieuwe levensfase. Onder begeleiding van een deskundige trainer worden alle onderwerpen besproken waar u tegen aan kunt lopen. Wilt u hier meer over weten?

Meer over cursusonderwerpen
Verder lezen
Toon minder

Cursus thema’s

De cursussen worden aangeboden met één specifiek thema. Dit thema loopt als een rode draad door de cursus heen. Bij Odyssee Pensioen in Zicht kunt u kiezen uit het grootste aanbod van verschillende soorten. 

Welk thema past bij u? 

Bekijk de verschillende thema's
Verder lezen
Toon minder

Cursus locatie

Tijdens uw cursus verblijft u (en overnacht u) in een accommodatie die alle ruimte biedt voor een leerzame en ontspannen cursus. Het programma van de cursus kent veel variatie, waarbij wij gebruik maken van de mogelijkheden die de accommodatie en naaste omgeving bieden. 

Bekijk de verschillende locaties
Verder lezen
Toon minder

Klaar om te boeken?

Klaar om uw Pensioen in Zicht cursus te boeken? Dan kunt u via onze kalender direct bekijken welke cursussen in uw agenda passen.

Boek uw Pensioen in Zicht cursus
Verder lezen
Toon minder
Wilt u iets anders weten?

Wij beantwoorden uw vraag of vragen graag. Laat uw gegevens achter en wij nemen snel en vrijblijvend contact met u op.