Ons aanbod voor medewerkers

Mensen komen tijdens hun loopbaan veranderingen in hun leven tegen. Denk aan een eerste baan, het krijgen van kinderen, rouw, mantelzorg, pensioen en andere life events. Dit heeft invloed op de betekenis van werk in het leven van medewerkers. 

Bij Odyssee kun je jezelf en je loopbaan in een veilige werkomgeving ontwikkelen en vormgeven. Wij helpen je je koers te bepalen en ondersteunen je bij veranderingen in werk en leven. 

Young Professionals

Starten met werken is een grote verandering. Je krijgt kansen en ontdekt wat je wel en wat je niet wil. Hoe bewaak je je grenzen en maak je keuzes als de wereld voor je open ligt?

Meer informatie >>>

Jonge ouders

Kinderen en werk combineren is voor ouders pittig. Wat als je weinig slaapt? Hoe verdeel je jouw uren? Hoe combineer je dat met jouw ambities?

Meer informatie >>>

Spitsuur

Hoe houd je werk en privé in balans? Dit is het moment om belangrijke loopbaankeuzes tegen het licht te houden. 'Is dit alles, of wil ik wat anders?'

Meer informatie >>>

Overgang en werk

De overgang kan veel impact hebben op je inzetbaarheid en welbevinden. Hoe maak je het werk passend bij jouw situatie Hoe voorkom je uitval?

Meer informatie >>>

Ervaren jaren

Nog zo'n 10 jaar te gaan tot aan je pensioen Wat wil jij nog bereiken? Hoe zet je jouw ervaring in en blijf je gemotiveerd aan het werk? En hoe ga je om met mentale en fysieke veranderingen?

Meer informatie >>>

Pensioen in Zicht

Stilstaan bij de nieuwe levensfase. Wat zijn je nieuwe mogelijkheden? Hoe sluit je jouw arbeidzame leven af? Hoe houd je jezelf zo gezond mogelijk en waar heb je straks zin in?

Meer informatie >>>

Werken na je pensioen

Je krijgt AOW en dus ga je stoppen met werken. Zo is dat wettelijk geregeld, maar moet dat eigenlijk? Ben je nu veroordeeld tot vrijwilligerswerk of mag je ook blijven werken?

Meer informatie >>>

Vergroot je werkgeluk in een dag

Wist je dat je je werkgeluk zelf kunt beïnvloeden? In deze training leren we je aan welke knoppen jij kunt draaien. Als je weet hoe jij jouw werkgeluk kunt beïnvloeden, draagt dat bij aan je vitaliteit en energie.

Meer informatie >>>

Coaching

Tijdens alle levensfasen en loopbaanfasen kan je behoefte hebben om stil te staan, de balans op te maken en ruimte te nemen voor groei en ontwikkeling. Onze gecertificeerde vitaliteitscoaches helpen je om met jouw uitdaging veerkrachtig, energiek en gemotiveerd aan de slag te gaan.

Meer informatie >>>

Waarom jij voor Odyssee kiest

Odyssee traint, coacht en begeleidt medewerkers zodat ze hun potentieel blijven ontwikkelen.  

Wij zien duurzame inzetbaarheid als een gedeelde verantwoordelijkheid waarbij de werkgever faciliteert en de medewerker zelf de regie neemt om aan zijn/haar duurzame inzetbaarheid te werken.

Wil je een advies op maat? 

Contact opnemen >>>
Verder lezen
Toon minder