Partnerships

Odyssee is een organisatie die onderdeel is van een evenwichtig netwerk. Op onze beurt helpen wij met verschillende partners mee om dit netwerk verder op- en uit te bouwen. Met deze partners onderhouden wij een nauwe en proactieve samenwerking. Er zijn verschillende partners in en events uit dit netwerk waar wij u graag van op de hoogte brengen:

Campus Landgoed Zonheuvel

Campus  Zonheuvel is een levend verband van ongeveer vijftien autonome organisaties, met ieder een eigen grondslag en missie, die alle op hún wijze willen bijdragen aan een humane samenleving. SBI is als eigenaar van het landgoed de coördinator en ‘aanjager’ van de Campus. Op de Campus wordt invulling gegeven aan onder meer het Huis van Arbeidsverhoudingen, het dialoogplein en het SDG house.
campuslandgoedzonheuvel.nl 

Landgoed Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel is de plek voor bijeenkomsten en congressen in Midden Nederland. Het Paviljoen, Maarten Maartenshuis met Openluchttheater, Koetshuis en Lodges hebben een eigen stijl en uitzicht op de schitterende natuur van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
landgoedzonheuvel.nl

Overige Partners en Samenwerkingen

Andere partnerships en samenwerkingsverbanden kunt u op deze pagina vinden: Klik hier!

Interesse in een Partnership met Odyssee?

Heeft u een vraag over één van onze partners of evenementen of denkt u dat uw organisatie en Odyssee elkaar zouden kunnen versterken in een samenwerking of partnership? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier aan de rechter van deze pagina.