Over Ons

Missie en visie Odyssee Training & Advies   
Odyssee is een landelijk opererende professionele aanbieder van trainingen en advies op het gebied van Vitaliteit & Arbeidsmotivatie en Pensioen in Zicht. Wij zorgen voor verbinding tussen mensen onderling en tussen mens en organisatie met praktisch toepasbare inzichten en oplossingen. Hierbij richten wij ons op langdurige, blijvende gedragsveranderingen.

Onze Kernwaarden  
Kernwaarden, ook wel basiswaarden genoemd, zijn onze belangrijkste kwaliteiten. Zij zeggen iets over onze identiteit en (bedrijfs)cultuur. Het zijn waarden die wij als organisatie belangrijk vinden, waar wij in geloven en wat ons verbindt. Onze kernwaarden vormen ons DNA en geven richting aan ons doen en laten. De belangrijkste kernwaarden van Odyssee zijn:

  • Betrokken
  • Ontwikkeling
  • Flexibel 
  • Gedegen, 'klassieke' kwaliteit

Pensioen in Zicht, Vitaliteit & Arbeidsmotivatie   
Odyssee Pensioen in Zicht en Odyssee Vitaliteit richten zich met haar vitaliteits- en arbeidsmotivatie-cursussen en trainingen op positieve, duurzame gedragsveranderingen. Wij stimuleren mensen op een betrokken manier praktisch toepasbare inzichten te ontwikkelen. Hierdoor versterken zij hun eigen verantwoordelijkheid en zelfsturend vermogen.

Aanpak Vitaliteit is nodig   
Odyssee Vitaliteit vindt dat medewerkers vitaal blijven in gezonde werkomgevingen. Goede arbeidsverhoudingen, loopbaanbeleid, bijscholing en veilige en plezierige werkomstandigheden zijn hierin belangrijk. Wij zetten ons in om medewerkers bewust te laten zijn van wat zij willen en kunnen veranderen in hun werk én werkgevers laten inzien dat zij ook oudere medewerkers nodig

Ieder mens is anders bij Pensioen in Zicht   
In alle Pensioen in Zicht-cursussen is ruimte voor discussie, reflectie en diepgang. Alle onderwerpen die behandeld worden zijn gericht op de bewustwording dat er een nieuwe levensfase wordt in gegaan. De persoonlijke voorkeur van de cursist is bepalend voor welke Pensioen in Zicht-cursus variant het beste is.

Ik heb een vraag

Wij beantwoorden uw vraag of vragen graag. Laat uw gegevens achter en wij nemen snel en vrijblijvend contact met u op.