Odyssee Training & Advies

voor Vitaliteit en Pensioen in Zicht

Vitaliteit

Odyssee Vitaliteit traint medewerkers om hen bewust te maken van wat zij kunnen veranderen. Daarnaast helpen wij werkgevers om medewerkers prettig en productief te laten werken.

Meer over Vitaliteit

Pensioen in Zicht

Odyssee Pensioen in Zicht bereidt medewerkers optimaal voor op een nieuwe toekomst en levensfase na hun pensioen met verschillende vormen en soorten van cursussen.

Meer over Pensioen in Zicht

Actuele cursussen

Odyssee traint, coacht en begeleidt medewerkers die met energie, motivatie en veerkracht een goede balans tussen werk en privé willen vinden. Bekijk ons actuele (online) aanbod.

Meer over de cursussen

Odyssee, de mooiste route naar vitaal werken en leven

Wij zijn een landelijke aanbieder van trainingen, coaching en advies op het gebied van Vitaliteit en Pensioen in Zicht. Wij trainen, coachen en begeleiden medewerkers die met energie, motivatie en veerkracht een goede balans tussen werk en privé willen vinden, in alle fasen van de loopbaan tot en met de pensionering. Met Odyssee Vitaliteit bieden we bewustwording, inzicht en ervaringen waarmee medewerkers zelf de regie kunnen voeren over hun loopbaan. Odyssee Pensioen in Zicht richt zich op een (nieuwe) oriëntatie op de aanstaande levensfase na het eind van de betaalde loopbaan. Dit doen wij steeds met praktisch toepasbare inzichten en oplossingen. 

Onze kwaliteit komt mede tot uitdrukking in de constante kwaliteitswaardering door onze klanten. Onze klanttevredenheidsscore is al jaren op rij hoger dan een 8. Naast dat wij onze eigen dienstverlening continu monitoren en verbeteren, committeren wij ons aan de (strenge) eisen van verschillende vakgebonden keurmerken. Zo zijn wij erkend, gecertificeerd, geregistreerd en lid van Cedeo, NRTO en CRKBO.

Advies op maat? Neem contact met ons op.
Verder lezen
Toon minder
Pensioen in Zicht cursuskalender

Bekijk en boek direct jouw Pensioen in Zicht cursus

Odyssee Vitaliteit

Ondersteuning bij Vitaliteit

Onze medewerkers

Maayke Somers Bekijk profiel
Nienke Wiersma Bekijk profiel
Hans de Jong Bekijk profiel
Juliette van de Mheen Bekijk profiel
Femke Steendam Bekijk profiel
Roos Tria Bekijk profiel
Alice van der Linden Bekijk profiel
Joly Stoltenkamp Bekijk profiel
Jaap Jongejan Bekijk profiel
Neem contact op...