Odyssee Training & Advies

voor Vitaliteit en Pensioen in Zicht

Vitaliteit

Odyssee Vitaliteit traint medewerkers om hen bewust te maken van wat zij kunnen veranderen. Daarnaast helpen wij werkgevers om oudere medewerkers prettig en productief te laten werken.

Meer over Vitaliteit

Pensioen in Zicht

Odyssee Pensioen in Zicht bereidt medewerkers optimaal voor op een nieuwe toekomst en levensfase na hun pensioen met verschillende vormen en soorten van cursussen.

Meer over Pensioen in Zicht

Actuele cursussen

Odyssee traint, coacht en begeleidt medewerkers die met energie, motivatie en veerkracht een goede balans tussen werk en privé willen vinden. Bekijk ons actuele (online) aanbod.

Meer over de cursussen
Pensioen in Zicht nu ook online te volgen

klik hier

Bekijk ons vitaliteitsaanbod

klik hier

Welkom bij Odyssee Training & Advies

Wij zijn een landelijke aanbieder van trainingen, advies en coaching op het gebied van Vitaliteit & ArbeidsmotivatiePensioen in Zicht. Wij zorgen met onze cursussen en trainingen voor verbinding tussen mensen onderling en tussen mensen en organisaties. Dit doen wij met praktisch toepasbare inzichten en oplossingen. 

Onze kwaliteit komt mede tot uitdrukking in de constante kwaliteitswaardering door onze klanten. Onze klanttevredenheidsscore is al jaren op rij hoger dan een 8. Naast dat wij onze eigen dienstverlening continu monitoren en verbeteren, committeren wij ons aan de (strenge) eisen van verschillende vakgebonden keurmerken. Zo zijn wij erkend, gecertificeerd, geregistreerd en lid van Cedeo, NRTO, BVMZ, CRKBO  en SCOOR/RMZO. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactknop (onder de logo's):

Neem contact met mij op
Verder lezen
Toon minder

Onze medewerkers

Anneroos Gerritsen Bekijk profiel
Caroline Geelen Bekijk profiel
Hans de Jong Bekijk profiel
Juliette van de Mheen Bekijk profiel
Femke Steendam Bekijk profiel
Roos Tria Bekijk profiel
Alice van der Linden Bekijk profiel
Joly Stoltenkamp Bekijk profiel
Jaap Jongejan Bekijk profiel
Neem contact op...