Ons Aanbod

Iedereen komt tijdens zijn/haar loopbaan voor veranderingen te staan die de balans tussen werk en privé verstoren. Odyssee Vitaliteit is dé specialist in trajecten en trainingen die je hierbij verder helpen.
Onze trajecten en trainingen bieden inzicht in jouw vragen rond je loopbaan en je toekomstverwachtingen. We leren je om productiever te zijn op een manier die bij je past, doordat je meer inzicht krijgt in jouw kennis, ervaring en talenten en hoe je deze in je werk in kunt zetten. We laten je zien hoe je jouw vitaliteit kunt vergroten. We trainen je om constructief in gesprek te gaan met je leidinggevende over je toekomst.

Ons doel is om je weer gewaardeerd en verbonden te laten voelen met de organisatie. Juist dan kun je op een vitale, gemotiveerde en actieve manier je talent, kennis en expertise maximaal benutten. Je neemt zelf de regie over je werk en je loopbaan.

Traject voor Young Professionals

Odyssee Vitaliteit heeft een onderbouwd en bewezen trainingstraject ontwikkeld voor jou als Young Professional. Je krijgt inzicht in je drijfveren en ontvangt praktische kennis over zelfregie binnen je loopbaan.

Meer informatie >>>

Traject voor Mid-Career

Dit trainingstraject is voor professionals in mid-career (35-55 jaar) die hun carrière en werk-privé balans tegen het licht willen houden en vervolgstappen willen bepalen.

Meer informatie >>>

Traject voor End-Career

Dit trainingstraject is voor end-career medewerkers (55+) die op zoek zijn naar concrete handvatten om gezond, productief, vitaal en met enthousiasme hun end-career loopbaanfase in te gaan.

Meer informatie >>>

Vergroot je werkgeluk in een dag

Wist je dat je je werkgeluk zelf kunt beïnvloeden? In deze training leren we je aan welke knoppen jij kunt draaien. Als je weet hoe jij jouw werkgeluk kunt beïnvloeden, draagt dat bij aan je vitaliteit en energie.

Meer informatie >>>

Vitaliteit Coaching

Tijdens alle levensfasen en loopbaanfasen kan je behoefte hebben om stil te staan, de balans op te maken en ruimte te nemen voor groei en ontwikkeling. Onze gecertificeerde vitaliteitscoaches helpen je om met jouw uitdaging veerkrachtig, energiek en gemotiveerd aan de slag te gaan.

Meer informatie >>>

Waarom jij voor Odyssee kiest

Odyssee Vitaliteit traint, coacht en begeleidt medewerkers die met energie, motivatie en veerkracht een goede balans tussen werk en privé willen vinden.  

Wij zien duurzame inzetbaarheid als een gedeelde verantwoordelijkheid waarbij de werkgever faciliteert en de medewerker zelf de regie neemt om aan zijn duurzame inzetbaarheid te werken.

Wil je een advies op maat? 

Contact opnemen >>>
Verder lezen
Toon minder