Ons Aanbod

Waarom Odyssee Vitaliteit?

Elke medewerker komt tijdens de loopbaan voor veranderingen te staan die de balans tussen werk en privé verstoren. Odyssee Vitaliteit is de specialist in trainingen die je hierbij verder helpen.
Onze trainingen bieden inzicht in jouw vragen rond je loopbaan en je toekomstverwachtingen. We leren je om productiever te zijn op een manier die bij je past, doordat je meer inzicht krijgt in jouw kennis, ervaring en talenten en hoe je deze in jouw werk in kunt zetten. We laten je zien hoe je jouw vitaliteit kunt vergroten. We trainen je om constructief in gesprek te gaan met je leidinggevende over je toekomst.

Ons doel is medewerkers weer gewaardeerd, gehoord en verbonden te laten voelen met de organisatie waarbij zij vitaal, gemotiveerd en actief worden doordat zij hun talent, kennis en expertise maximaal benutten. Ze nemen zelf de regie over je werk en je loopbaan.

Meer informatie?

Neem contact op
Verder lezen
Toon minder

Ons aanbod rondom Vitaliteit

Hieronder vind je een selectie van ons aanbod. Wil je een advies, traject of training op maat?

Neem contact met ons op. 

Trainingsprogramma Young Professionals

Odyssee Vitaliteit heeft een onderbouwd en bewezen programma ontwikkeld voor Young Professionals die hen leert regie te pakken rondom hun loopbaan. De kans op ziekteverzuim wordt daardoor kleiner, deelnemers aan dit programma zijn gemotiveerder en het verloop binnen de organisatie daalt aanzienlijk.

Meer informatie...

Vergroot je werkgeluk in een dag

Wist je dat je het relatief eenvoudig is je werkgeluk te beïnvloeden? In deze training leren we je aan welke knopen jij kunt draaien. Als je weet wat hoe jij jouw werkgeluk kunt beïnvloeden, draagt dat bij aan je vitaliteit en energie.

Meer informatie...

Vitaliteit voor senior medewerkers

In het TOPFIT programma van Odyssee Vitaliteit staat bewustwording op je werk, en op je leven centraal. Tijdens een praktische training van 3 losse dagen (online of offline) ga je actief aan de slag met jouw persoonlijke (werk)toekomst met oog voor vitaliteit en het maken van concrete stappen.

Meer informatie

Werk samen met ons aan je vitaliteit

Tijdens alle levensfasen en loopbaanfasen kan je behoefte hebben om even stil te staan en ruimte nemen voor groei en ontwikkeling. Onze gecertificeerde coaches helpen je om met jouw uitdaging veerkrachtig, energiek en gemotiveerd aan de slag te gaan.

Meer informatie

Regie over thuiswerk en je loopbaan

Tijdens deze training gaan we op zoek naar dat perspectief. Wil je een stap gaan zetten je carrière verder uit te bouwen? Of leert deze situatie mij dat ik totaal iets anders wil doen.

Meer informatie

Odyssee Vitaliteit traint, coacht en begeleidt medewerkers die met energie, motivatie en veerkracht een goede balans tussen werk en privé willen vinden.  

Wij zien duurzame inzetbaarheid als een gedeelde verantwoordelijkheid waarbij de werkgever faciliteert en de medewerker zelf de regie neemt om aan zijn duurzame inzetbaarheid te werken. In de trainingsagenda hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Wil je een advies op maat? 

Contact opnemen
Verder lezen
Toon minder