Training werkgeluk

Vergroot je werkgeluk in een dag

Waarom deze training?

Werkgeluk en plezier geeft je meer energie. Thuis en op het werk voel je je er vitaler, krachtiger en gelukkiger door. Investeren in je werkgeluk loont! Voor jezelf, je werkgever en je naasten

Wist je dat je je werkgeluk zelf kunt beïnvloeden? In deze training leren we je aan welke knoppen jij kunt draaien. Als je weet hoe jij jouw werkgeluk kunt beïnvloeden, draagt dat bij aan je vitaliteit en energie.

Tijdens je loopbaan kan er van alles gebeuren waardoor je werkgeluk minder is dan je zou willen. Als de sfeer op je werk negatief is, beïnvloedt dat vaak ook je privésituatie. Na een dag werken merk je dat je minder energie hebt dan vroeger, wat weer van invloed is op je stemming. Je neemt je werk figuurlijk mee naar huis.

Als je weet wat werkgeluk voor jou betekent en welke stappen je kunt zetten om je geluk en plezier weer te vergroten, helpt dat je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer informatie? Neem contact op...
Verder lezen
Toon minder

Inhoud van deze training

Tijdens de training werkgeluk onderzoek je door welke factoren je werkgeluk is afgenomen en waar je op kunt letten om je werkgeluk te behouden.

Denk daarbij aan externe factoren zoals een reorganisatie, maar ook aan interne factoren. Je onderzoekt bijvoorbeeld de vraag waarom je niet meer precies weet wat er zo fijn is aan je werk.

We delen kennis en inzichten hoe je met plezier je werk blijft doen. We kijken welke ongeschreven regels er in jouw organisatie leven. Hoe kan je daar een positieve draai aan geven en hoe kan je collega’s aanzetten om ook meer plezier in het werk te krijgen.

Zo vergroot je je eigen werkgeluk, en dat van je collega’s, wat weer een positief effect heeft op de sfeer op de werkvloer! Het wordt een stuk leuker op je werk en ook thuis.

Voor wie?

Voor iedereen die zijn werkgeluk wil behouden of terugvinden.

Duur van deze training?

Deze eendaagse training duurt van 10.00 tot 16.00 en is inclusief lunch. Deze training is ook te volgen in een online variant.

Locatie van deze training?

Deze training kan incompany worden gegeven, online of op een externe locatie naar keuze.

Wat is het resultaat?

Na deze trainingsdag heb je meer grip op je werkgeluk Je weet wat jij nodig hebt om je werkgeluk te vergroten en je weet ook welke stappen je daarvoor kunt zetten.

De inzichten die je opdoet helpen je om in te zien wat je zelf kunt beïnvloeden én welke factoren vooral bij de organisatie liggen. Je hebt een concreet actieplan met haalbare stappen voor het vergroten van jouw werkgeluk.

Concreet:

  • Inzicht in wat voor jou belangrijke ingrediënten zijn voor werkgeluk.
  • Duidelijkheid wat er in je team of organisatie speelt en welke factoren jouw werkgeluk belemmeren.
  • Kennis over wat jouw werkgeluk beïnvloedt.
  • Tips en ideeën uitgewisseld over hoe je met frisse en positieve handvatten je collega’s en je organisatie kan beïnvloeden.
  • Een concreet plan van aanpak waar je direct mee aan de slag kunt gaan.
Meer informatie? Neem contact op.
Verder lezen
Toon minder