Voor Medewerkers

Organisaties veranderen tegenwoordig snel. Het werk verandert mee en vraagt grote flexibiliteit van u als medewerker. Hoe blijft u gemotiveerd in een (constante) dynamische werkomgeving? Zeker als u zich realiseert dat uw verwachte pensioenleeftijd óók dynamisch is en naar achteren wordt verschoven. Ervaart u dit als een prikkelende uitdaging of soms ook als een vermoeiende opgave omdat u zich opnieuw moet aanpassen? Hoe zorgt u er voor dat u invloed houdt op uw eigen toekomst?

Oudere werknemers  
Wilt u gemotiveerd en vitaal uw werk kunnen doen? Odyssee Vitaliteit heeft ruime kennis en ervaring met het trainen en begeleiden van werknemers bij vragen rond werk en loopbaan. Wij werken met werknemers van alle leeftijden en zijn in het bijzonder deskundig in vraagstukken van oudere werknemers. Wij helpen u om (opnieuw) prettig en productief te werken waardoor u (weer) met plezier naar uw werk gaat.

Individueel, groepsgewijs   
In onze trainingen krijgt u allerlei handreikingen om zelf de regie te nemen en zelf aan uw ‘duurzame inzetbaarheid’ te werken. Tijdens de training doorloopt u een individueel leer-werktraject dat groepsgewijs wordt uitgevoerd. U wisselt uw inzichten uit met anderen in de trainingsgroep en scherpt zo uw eigen inzichten aan. Wij merken dat onze deelnemers dit gericht sparren met leeftijdsgenoten in de praktijk zeer waardevol vinden.

Feedback   
Odyssee is naast trainingsbureau in vitaliteitstrainingen, marktleider op gebied van Pensioen in Zicht cursussen. Kennis en ervaring van oudere werknemers uit deze cursussen verwerken wij in onze vitaliteittrainingen. Denk aan alle feedback van werknemers over wat in hun werk en bij hun werkgever goed ging en wat beter had gekund. Zo kunnen wij onze deelnemers steeds voorzien van actuele ‘lesstof’ waarmee u direct in de praktijk mee aan de slag kan.

Welke training past bij u?  
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen zodat u weer met plezier naar u werk kunt gaan? Bekijk dan hier ons Trainingsaanbod of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Ik heb als medewerker een vraag over Vitaliteit

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk en vrijblijvend contact met u op.