Voor Deelnemers

Organisaties veranderen tegenwoordig snel. Het werk verandert mee en vraagt grote flexibiliteit van jou als medewerker. Hoe blijf je gemotiveerd in een (constante) dynamische werkomgeving? Ervaar je dit als een prikkelende uitdaging of soms ook als een vermoeiende opgave omdat jij je opnieuw moet aanpassen? En hoe zorg je ervoor dat je invloed houdt op je eigen toekomst?

Vitaal werken?   
Wil je gemotiveerd en vitaal je werk blijven uitvoeren? Odyssee Vitaliteit heeft ruime kennis en ervaring met het trainen en begeleiden van werknemers bij vragen rond vitaliteit in werk en loopbaan. Wij werken met werknemers van alle leeftijden en zijn in het bijzonder deskundig in vraagstukken van oudere werknemers. Wij helpen je om (opnieuw) prettig en productief te werken, waardoor je weer met plezier naar je werk gaat.

Individueel, groepsgewijs   
In onze trainingen krijg je allerlei handreikingen om zelf de regie te nemen en zelf aan je ‘duurzame inzetbaarheid’ te werken. Tijdens de training doorloop je een individueel leer-werktraject dat groepsgewijs wordt uitgevoerd. Je wisselt inzichten uit met anderen in de trainingsgroep en scherpt zo je eigen inzichten aan. Wij merken dat onze deelnemers dit gericht sparren met andere deelnemers in de praktijk zeer waardevol vinden.

Feedback   
Odyssee is naast trainingsbureau in vitaliteitstrainingen, marktleider op gebied van Pensioen in Zicht cursussen. Kennis en ervaring van oudere werknemers uit deze cursussen verwerken wij in onze vitaliteittrainingen indien dit van toepassing is. Denk aan alle feedback van werknemers over wat in hun werk en bij hun werkgever goed ging en wat beter had gekund. Zo kunnen wij je steeds voorzien van actuele ‘lesstof’ waarmee je direct in de praktijk mee aan de slag kan.

Maar... geloof ons niet op ons woord. Dit is wat anderen van onze trainingen vinden.

Welke training past bij jou?  
Wilt je weten wat wij voor je kunnen betekenen zodat je weer met plezier naar je werk kunt gaan? Bekijk dan hier ons Trainingsaanbod of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Ik heb als medewerker een vraag over Vitaliteit

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk en vrijblijvend contact met u op.