Voor Deelnemers

Organisaties veranderen tegenwoordig snel. Het werk verandert mee en vraagt grote flexibiliteit van jou als medewerker. Hoe blijf je gemotiveerd in een (constante) dynamische werkomgeving? Ervaar je dit als een prikkelende uitdaging of soms ook als een vermoeiende opgave omdat jij je opnieuw moet aanpassen? En hoe zorg je ervoor dat je invloed houdt op je eigen toekomst?

Vitaal werken?   
Wil je gemotiveerd en vitaal je werk blijven uitvoeren? Odyssee Vitaliteit heeft ruime kennis en ervaring met het trainen en begeleiden van werknemers bij vragen rond vitaliteit in werk en loopbaan. Wij werken met werknemers van alle leeftijden en zijn in het bijzonder deskundig in vraagstukken van oudere werknemers. Wij helpen je om (opnieuw) prettig en productief te werken, waardoor je weer met plezier naar je werk gaat.

Bekijk onze trainingen en trajecten
Verder lezen
Toon minder
Artikelen van onze trainers

Een bron van informatie en inspiratie

Maak kennis...

Met de trainers en coaches van Odyssee Vitaliteit

Onze aanpak

In onze trainingen krijg je allerlei handreikingen om zelf de regie te nemen en zelf aan je ‘duurzame inzetbaarheid’ te werken. Tijdens de training doorloop je een individueel leer-werktraject dat groepsgewijs wordt uitgevoerd. Je wisselt inzichten uit met anderen in de trainingsgroep en scherpt zo je eigen inzichten aan. Wij merken dat onze deelnemers dit gericht sparren met andere deelnemers in de praktijk zeer waardevol vinden.

Maar... geloof ons niet op ons woord. Dit is wat anderen van onze trainingen vinden.

 

Onze visie op leren

Onze leeractiviteiten komen tot hun recht doordat we oog hebben voor de verschillende manieren waarop mensen leren, kennis tot zich nemen, ervaringen opdoen. We zorgen voor variantie in werkvormen en voldoende afwisseling tijdens het traject. In elke specifieke leeractiviteit spelen we in op de wensen en behoeften van de deelnemer(s) van dat moment. 

In al onze cursussen en trainingen passen we deze zes principes toe:

  • Procesmatig leren: leren is een persoonlijke reis
  • Personaliseren van leren: praktisch toepasbaar in je eigen praktijk, maatwerk op het individu. Je bent zelf kennisdrager
  • Sociaal leren; leren van gelijkgestemden en met elkaar in dialoog
  • Context gericht leren: starten vanuit eigen ervaring
  • Resultaatgericht leren: de training levert een concreet resultaat op
  • Zelfsturend leren: zelfonderzoek en eigen regie houden
Advies op maat? Neem contact met ons op.

We denken graag met je mee voor een passende oplossing. Laat je gegevens achter dan nemen we vrijblijvend contact met je op.