Voor Werkgevers

Odyssee Vitaliteit heeft ruime kennis en ervaring met het trainen van medewerkers tijdens hun werk en hen zich bewust te laten worden van wat zij willen en kunnen veranderen in hun werk. Wij helpen werkgevers om oudere medewerker (weer) prettig en productief te laten werken.

Individueel, groepsgewijs
Wij trainen medewerkers om zelf regie te nemen om aan zijn of haar ‘duurzame inzetbaarheid’ te werken. Deze trainingen verzorgen wij door middel van een individueel leer-werktraject dat groepsgewijs wordt gehouden.

Veranderingen 
Medewerkers blijven gemotiveerd in een gezonde en vitale werkomgeving. Bij organisaties die zich in veranderend vaarwater bevinden of bevonden, kan de werkmotivatie soms minder worden. Zeker bij oudere werknemers, die hun pensioenleeftijd naar achteren zien verschuiven, kan het soms moeilijk zijn om zich (snel) aan te passen aan sterke veranderingen.

Feedback 
Odyssee is naast trainingsbureau in vitaliteitstrainingen, marktleider op het gebied van Pensioen in Zicht cursussen. Kennis en ervaring van oudere werknemers uit deze cursussen wordt in onze vitaliteitstrainingen verwerkt. Denk aan alle feedback over wat er in hun werk en bij hun werkgever goed ging en wat beter had gekund.

Specifieke situatie 
Odyssee Vitaliteit kan uw organisatie in deze situaties ondersteunen door doelgerichte trainingen en praktisch advies. Dit kan met een reguliere training of trainingen op maat die zich vormen naar een persoonlijke en specifieke situatie. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Gewenste training 
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons trainingsaanbod of neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij bepalen graag in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever de inhoud en opzet van de gewenste training, traject en eindresultaat.

Ik heb een vraag over Vitaliteit

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk en vrijblijvend contact met u op.