Daarom Odyssee

Odyssee Pensioen in Zicht is al jarenlang dé marktleider in het verzorgen van Pensioen in Zicht cursussen. Deze nummer één positie hebben wij mede te danken aan onze:

► Klantwaardering 8,9

Elk kwartaal meten wij onze klantwaardering waarbij wij al jaren op rij hoog scoren; vaak richting de 9! Dat komt vooral omdat onze trainers zich met heel veel betrokkenheid inzetten voor de ontwikkeling van élke individuele deelnemer. Daarnaast kijken wij continu hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren, zodat wij de cursus kunnen vormen naar de wensen van onze klant.

► Meeste cursussen

Vanuit de klantwens hebben wij veel verschillende cursusvarianten ontwikkeld. Hierdoor is er altijd wel een thema die bij de individuele deelnemer past. En als marktleider kunnen wij naast veel varianten, deze cursussen ook heel regelmatig door het hele jaar heen geven. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op de cursus die bij u past.

► Hoogste doorgangsgarantie

Heeft u eenmaal een cursus gekozen, dan kunt u er vanuit gaat dat deze ook daadwerkelijk doorgaat. Dat klinkt logisch maar dat is het in de praktijk zeker niet. Omdat wij de meeste cursussen aanbieden, kunt u er bij ons vanuit gaan dat de cursus die u kiest, ook de cursus is die u gaat volgen. Wij bieden onze klanten dan ook, als geen ander, de hoogste doorgangsgarantie aan die in de markt aanwezig is.

► Scherpste prijs in de markt

Ondanks, of misschien wel dankzij, onze uitstekende dienstverlening, ruime aanbod en hoge doorgangsgarantie zorgen wij er voor dat wij u de Pensioen in Zicht-cursus tegen één van de scherpte prijzen in de markt kunnen aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat onze kwalitatieve cursussen ook een betaalbare prijs hebben.

Wilt u weten hoe het is om een Pensioen in Zicht-cursus te volgen bij de nummer 1? 
Kijk dan eens hier welke cursus het beste bij ú past.