Alice van der Linden

Ik vind het mooi om mensen te stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling. Laat dat nu een belangrijk element zijn in de dienstverlening van Odyssee.

Account manager

"Ik vind het mooi om mensen te stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling. Zelf ben ik leergierig en nieuwsgierig van aard en probeer mij voortdurend verder te ontwikkelen. Vanuit die passie probeer ik ook anderen te stimuleren. En laat dat nu een belangrijk element zijn in dat wat Odyssee zijn klanten aanbiedt. 

Dat ik vanuit mijn functie als accountmanager daar aan bijdraag vind ik het mooiste aan mijn werk. Ik onderhoud het contact met opdrachtgevers, geef invulling aan hun opleidingsvraag, biedt commerciële ondersteuning en ben actief binnen de acquisitie. Het is dan ook geen toeval dat ik al jarenlang bij Odyssee werk.

Mijn hobby is edelsmeden. In mijn jeugd was ik vastbesloten om mode-ontwerper te worden. Maar tijdens de toelatingsprocedure van de kunstacademie bleek dat ik allergisch was voor stoffen. Dus moest ik een andere keuze maken. Dat werd uiteindelijk een loopbaan in de public relations en marketing en later sales, waar ik tot op heden geen spijt van heb."

Laatste artikelen van Alice

Vitaliteit
'Op je gezondheid': genieten met mate Verder lezen
Vitaliteit
De impact van moderne eenzaamheid: een eye-opener voor mij! Verder lezen
Werkstress
Time flies when you're having fun! Verder lezen