Whitepaper 1: Communicatie is de eerste stap!

De onderwerpen die op de agenda staan van de ondernemingsraad en de bestuurder zijn vaak complex. De gesprekken tussen de OR en de bestuurder lopen hierdoor niet altijd even soepel. Ergernis en onbegrip liggen op de loer. Hoe zorg je als OR dat deze gesprekken niet vastlopen en je toch je punt overbrengt?

Odyssee Medezeggenschap heeft een gratis whitepaper ontwikkeld die uitlegt waar het vaak misgaat en wat je hier als OR aan kunt doen. Inclusief voorbeelden en praktische tips.

Wilt u deze lezen? Download dan hier onder de whitepaper.

Voor u als OR

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en klik vervolgens op 'Download nu'. De whitepaper wordt automatisch gedownload op het apparaat dat u nu gebruikt.

Deze whitepaper – 'Communicatie' is de eerste in een reeks van drie whitepapers. ‘Beter OR-Advies’ en 'Investeren in Samenwerken' zijn respectievelijk de nummers twee en drie. De whitepapers beschrijven het grootste deel van de vijf stappen, die samen leiden tot meer en Slimmere OR-Inspraak. Deze stappen hebben wij bij Odyssee Medezeggenschap samengevoegd en noemen dit ‘Kubus van Slimmere OR-Inspraak'. Als u hier meer over wilt weten, klik dan hier