Whitepaper 2: Beter Advies in minder tijd

Veel OR-en worstelen vaak met het geven van een ‘goed’ advies. Gevolg is dat er veel over gesproken wordt, met niet altijd veel resultaat. Soms verzanden in het blijven ‘uitvragen’ van de bestuurder. Tijdverlies met een mager resultaat kan dan het resultaat zijn. Toch is dat niet nodig want een goed advies geven is voor elke OR weggelegd.

Odyssee Medezeggenschap heeft een gratis whitepaper ontwikkeld die uitlegt waar het vaak misgaat en wat je hier als OR aan kunt doen. Inclusief voorbeelden en praktische tips.

Wilt u deze lezen? Download dan hier onder de whitepaper.

Voor u als OR

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en klik vervolgens op 'Download nu'. De whitepaper wordt automatisch gedownload op het apparaat dat u nu gebruikt.

Deze whitepaper – 'Beter OR-Advies in minder tijd', is de tweede in een reeks van drie whitepapers. ‘Communicatie’ en, ‘Investeren in samenwerken’ zijn respectievelijk de nummers één en drie. De whitepapers beschrijven het grootste deel van de vijf stappen, die samen leiden tot meer en Slimmere OR-Inspraak. Deze stappen hebben wij bij Odyssee Medezeggenschap samengevoegd en noemen dit ‘Kubus van Slimmere OR-Inspraak'. Als u hier meer over wilt weten, klik dan hier