Whitepaper 3: Investeren in Samenwerken

Samenwerken met verschillende mensen met al hun eigenaardigheden, eigen waarheden en gewoontes leidt soms tot onbegrip en frustraties. Een OR is daar geen uitzondering op. Tijdverlies met een mager resultaat kan dan het resultaat zijn, en dat is een gemiste kans!

Odyssee Medezeggenschap heeft een gratis whitepaper ontwikkeld die uitlegt waar het vaak misgaat en wat je hier als OR aan kunt doen. Inclusief voorbeelden en praktische tips zodat de OR groeit van een groep naar een team.

Wilt u deze lezen? Download dan hier onder de whitepaper.

Voor u als OR

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en klik vervolgens op 'Download nu'. De whitepaper wordt automatisch gedownload op het apparaat dat u nu gebruikt.

Deze whitepaper – Investeren in samenwerken, is de derde in een reeks van drie whitepapers. ‘Communicatie’ en, ‘Beter OR-Advies’ zijn respectievelijk de nummers één en twee. De whitepapers beschrijven het grootste deel van de vijf stappen, die samen leiden tot meer en Slimmere OR-Inspraak. Deze stappen hebben wij bij Odyssee Medezeggenschap samengevoegd en noemen dit ‘Kubus van Slimmere OR-Inspraak'. Als u hier meer over wilt weten, klik dan hier