Voorbereiden op uw nieuwe levensfase

(Let op: u bevindt zich in een speciale Philips omgeving op onze site, door de menubalk te gebruiken verlaat u deze omgeving!)

‘Leren pensioneren’, is dat echt nodig? Ja, vinden wij en uw werkgever omdat uw leven na uw pensioen compleet anders wordt. Met de Odyssee Pensioen in Zicht cursus wordt er dieper in gegaan op uw nieuwe situatie. Wij kijken samen met u naar een mix van onderwerpen die van belang zijn in uw nieuwe levensfase. Zoals: hoe afscheid en afstand nemen van uw werk, sociale relaties, gezondheid, ontspanning en uw nieuwe inkomensopbouw, nalatenschap, vrijwilligerswerk en hobby’s. Ook wordt er stil gestaan bij verschillende (culturele) waarden, zingeving en inspiratie.

Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie en hiervoor praktische tools aangereikt krijgen. In een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt, verkent u in de Odyssee Pensioen in Zicht cursus de nieuwe mogelijkheden voor uw komende levensfase. Uit jarenlange ervaring weten wij dat zowel voor stellen als ‘singles’ het bijeenkomen met anderen in eenzelfde situatie, een verrijking is en waar soms vriendschappen voor het leven worden gesloten.

De cursus Pensioen in Zicht heeft het meeste effect vanaf ongeveer een half jaar voor uw laatste werkdag. Ervaring leert dat men in deze periode de meeste veranderingen doormaakt en voorbereidingen treft. Wilt u eerder deze cursus volgen? Dat mag, maar Royal Philips vergoedt de cursus alleen binnen drie jaar voordat u met pensioen gaat.

Klik hier om terug te keren naar de Royal Philips pagina (bij Odyssee Pensioen in Zicht).

Selecteer hier uw Pensioen in Zicht cursus.

Bereid u voor op uw nieuwe toekomst.

Heeft u als Philips medewerker een specifieke vraag aan ons?

Odyssee Pensioen in Zicht helpt u graag verder. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!