Toelichting op de cursus

(Let op: u bevindt zich in een speciale Philips omgeving op onze site, door de menubalk te gebruiken verlaat u deze omgeving!)

In de cursus wordt dieper ingegaan op uw nieuwe situatie. Wij kijken samen met u naar een mix van onderwerpen die van belang zijn. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie, het opdoen van informatie hierover en het leren van praktische tools. In een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt, verkent u in de Odyssee Pensioen in Zicht cursus alle nieuwe mogelijkheden. Voor meer over het 'waarom van een Pensioen in Zicht' cursus, klik hier

Welke onderwerpen komen aan bod?
In alle cursusvarianten wordt er aandacht besteed aan een breed scala aan onderwerpen die van belang zijn voor uw nieuwe levensfase. Wij baseren ons op een model van de vijf levensgebieden: 

  • Werk en Prestaties
  • Gezondheid (van lichaam en geest)
  • Sociale relaties
  • Zingeving (Waarden en Inspiratie) 
  • Financiële situatie

Welke cursus thema's zijn er?
Naast de Pensioen in Zicht basiscursus zijn er cursusvarianten waarbij een speciaal thema de rode draad vormt. De cursusonderwerpen worden dan gecombineerd met activiteiten die aanhaken bij het thema. Wilt u weten welke thema past bij u past? Klik dan hier! (Let op: u verlaat de philips omgeving).

Welke cursus locaties zijn er?
Tijdens uw cursus verblijft u op een mooie locatie in een accommodatie die u faciliteert bij een leerzame en ontspannen cursus. Hier logeert u ook tijdens de cursus. Bij het cursusprogramma wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden die de accommodatie en naaste omgeving bieden. Wilt u weten uit welke cursuslocaties u kunt kiezen? Klik dan hier! (Let op: u verlaat de philips omgeving).

Spelregels  
Royal Philips stelt u als Philips-medewerker in de gelegenheid om aan een driedaagse Pensioen-in-Zicht cursus deel te nemen. Hiervoor worden maximaal drie dagen betaald afwezigheid (verzuim) toegestaan. Ook uw (eventuele) partner kan meedoen. Daarnaast heeft Royal Philips een speciale aanmeldprocedure en -pagina op onze site. Verder heeft Philips een aantal spelregels opgesteld voor het volgen van deze cursus. Klik hier om deze te bekijken.

Welke datums zijn beschikbaar?
Odyssee Pensioen in Zicht heeft de meeste keuze aan cursussen en de hoogste 'doorgangsgarantie'. Weet u al wanneer u een cursus wilt volgen? Klik dan op onderstaande link:

Selecteer hier de cursus die bij u past!

Bereid u voor op uw nieuwe toekomst!

Heeft u als Philips medewerker een specifieke vraag?

Odyssee Pensioen in Zicht helpt u graag verder. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!