Ons aanbod voor HR

Odyssee gelooft dat organisaties die investeren in hun medewerkers, succesvoller zijn. Daarom helpen wij organisaties en medewerkers hun potentieel te benutten. Een loopbaan gaat niet in een rechte lijn van A naar Z. Medewerkers krijgen te maken met verschillende life-events, die het verloop van de carrière in meer of mindere mate kunnen beïnvloeden.

Je wordt mantelzorger, je krijgt een kind, je zit in de overgang of wordt ernstig ziek. Ook vragen over de loopbaan zelf kunnen een rol spelen. Vind ik mijn werk nog leuk genoeg? Wil ik specialiseren of leiding gaan geven? Wat wil ik nog bereiken voordat ik met pensioen ga of wil ik langer doorwerken? Naast het aanbod voor medewerkers op deze specifieke thema's, begeleidt Odyssee ook HR-professionals bij het maken van een passend beleid voor hun organisatie. 

Benutten van intern potentieel

Er wordt veel geïnvesteerd in werving & selectie, inwerkprogramma’s en het begeleiden en coachen van nieuwe medewerkers. Echter, is er binnen de organisatie vaak veel onontdekt talent aanwezig. Odyssee helpt organisaties dit potentieel actief aan te boren.Daarom richten wij ons op het benutten van intern potentieel. De focus ligt op het ontwikkelen en behouden van bestaande medewerkers.

Meer informatie? Neem contact met ons op.
Verder lezen
Toon minder

Jonge ouders

Een enorme hoeveelheid werkende jonge ouders geeft aan dat ze moeite hebben met het combineren van werk en privé. Odyssee ondersteunt bij beleidsontwikkeling m.b.t. het begeleiden en faciliteren van (aankomende) jonge ouders.

Meer informatie >>>

Overgang en werk

Er zijn vrouwen in de overgang die last hebben van klachten tijdens het werk en lopen daarmee een serieus risico op vermindering van werkplezier en ziekteverzuim. Odyssee adviseert HR-professionals bij het formuleren en implementeren van beleid dat specifiek rekening houdt met de uitdagingen waarmee vrouwen in de overgang worden geconfronteerd.

Meer informatie >>>

Mantelzorg en werk

Steeds meer mensen combineren werk met zorgtaken, wat een uitdaging vormt voor hun werkplezier en productiviteit. Maak de impact van mantelzorg op het werkplezier en het creëren van bewustwording bespreekbaar bij HR en leidinggevende.

Meer informatie >>>

Generaties in organisaties

Op de werkvloer heb je te maken met collega's en medewerkers van verschillende generaties. Hoe gaan we om met al die generaties op de werkvloer?

Meer informatie >>>