Pensioen in Zicht Wandelend naar een Nieuwe Toekomst

Informatie
  • 3 dagen
  • 28 april t/m 30 april 2021
  • Hotel de Pelikaan, De Koog - Texel
  • Wandelen
  • 835,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in je eigen situatie. Hiervoor krijg je in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij je past, in een omgeving waar je je prettig voelt, gecombineerd met een thema dat je aanspreekt.

In 'Wandelend naar een Nieuwe Toekomst', legt u wandelend zo’n 10 tot 15 kilometer per dag af. De nabijheid van de natuur wordt in de cursus actief benut. De Pensioen in Zicht onderwerpen worden door de buitenactiviteiten tastbaar gemaakt en worden hierdoor extra kracht bijgezet. Met een gemiddelde conditie kunt u de opzet van deze cursus prima volgen en genieten van de verschillende wandelroutes. Voor deze cursus is het handig en noodzakelijk dat u stevige wandelschoenen en regenbestendige kleding meeneemt.

Van der Valk Hotel De Koog-Texel (voorheen hotel de Pelikaan), ligt aan de rand van een prachtig dennenbos. Het strand is een klein half uur wandelen. Typisch Texels is de combinatie van rust, natuur, strand, zee en gezellige dorpjes.

Deze cursus duurt 3 dagen.
Je hebt het meest aan deze Pensioen in Zicht cursus als je deze ongeveer 6 maanden voor je pensionering volgt.