Pensioen? Vier uw nieuwe levensfase

Tijdens onze loopbaan komt er een moment dat we ons voorbereiden op ons pensioen. En als het dan zover is wilt u er ook echt van gaan genieten.Met een Pensioen in Zicht cursus van Odyssee krijgt u inzicht en handvatten om u optimaal voor te bereiden op deze nieuwe levensfase.

Ontvang 10 tips die u helpen te bepalen hoe u zich het beste kunt voorbereiden op deze nieuwe levensfaseKlantwaardering 8,9

Onafhankelijk onderzoek onder de deelnemers toont aan dat onze cursussen al vele jaren achtereen zeer hoog beoordeeld worden!

Doorgangsgarantie

Geboekt? Dan kunt u er vanuit gaan dat de cursus plaatsvindt. Odyssee biedt de hoogste doorgangsgarantie in de markt.

Altijd een passend thema

Odyssee biedt tot wel 7 verschillende cursusvarianten aan. Hierdoor is er altijd een thema dat bij u past.

Wat mensen zoals u van de cursus vinden

“Ik had allerlei praktische vragen: ‘Moest ik thuis gaan klussen?’, ‘Gaan fietsen?’, Of full-time op de kleinkinderen passen?’. Maar ook diepgaandere vragen als ‘Doe ik er nog wel toe als ik de uitstraling van mijn functie niet meer heb?’, ‘Wat ben ik thuis waard?’, ‘Hoe gaat dat samen met mijn vrouw?’, ‘Kunnen wij samen wandelen en weer praten, … en dan niet alleen over de kinderen?’

Samen met mijn vrouw heb ik uiteindelijk de Pensioen in Zicht cursus gevolgd, op een moment dat wij beiden samen zeiden: "Als we ons leven samen verder goed willen invullen, is deze cursus zeer welkom" En dat is het ook gebleken.

De Pensioen in Zicht-cursus heeft mij aan het denken gezet. En niet alleen vragen beantwoord als: ‘waar kunnen we naar toe op reis’ maar veel meer: ‘wie ben ik en wat willen wíj samen’. 

Joep Athmer

Meer tips en inzichten?
Verder lezen
Toon minder

Voorbereiding is noodzakelijk

We horen de vraag maar al te vaak. "Voorbereiden op je pensioen? Is dat echt nodig?' Het antwoord is volmondig JA. Want hoewel het Pensioen een nieuwe levensfase is die u mag vieren brengt het ook uitdagingen met zich mee:

  • Waarin vind ik zingeving nu ik niet meer hoef te werken?
  • Welke praktische veranderingen staan mij te wachten op financieel en sociaal vlak?
  • Hoe voorkom ik dat ik 'eenzaam' wordt
  • Wat kan ik doen om gezond en vitaal ouder te worden?

Herkent u een van deze bovenstaande vragen? Dan is het zinvol een Pensioen in Zicht cursus te overwegen.

Een bijkomend voordeel is dat uw werkgever meestal een deel of alle kosten voor rekening neemt*

*afhankelijk van CAO en/of arbeidsvoorwaarden

Vier deze nieuwe levensfase!

Niet alleen met een mooi afscheid op het werk helpt bij de overgang. Uw pensioen dagelijks blijven vieren, en genieten van vrije tijd geeft zingeving, plezier en ontspanning. Tijdens de cursus krijgt u inzicht in de thema's:

  • Werk en prestaties
  • Gezondheid (fysiek en mentaal)
  • Sociale relaties
  • Zingeving (Waarden en inspiratie)
  • Financiële situatie 

Een Pensioen in Zicht cursus is er in vele varianten en op verschillende locaties in het land.

Zo kiest u altijd voor het thema dat bij u past en de omgeving die u inspireert. Kom samen met uw partner of juist alleen. De keuze is aan u. 

Direct inschrijven? 

Ontvang 10 tips die u helpen te bepalen hoe u zich het beste kunt voorbereiden op deze nieuwe levensfaseStaat uw cursus of vraag er niet tussen?

Wij helpen u graag en denken graag met u mee voor een passende oplossing. Laat uw gegevens achter en wij nemen snel en vrijblijvend contact met u op!