DSM, Voorbereiding op Pensionering (DSM-VOP)

                                           (u bevindt zich nu in een speciale DSM omgeving op onze site)

Speciaal voor medewerkers van DSM, Sabic, Sitech, OCI Nitrogen, Lanxess, Intertek, EdeA en Borealis. Een nieuwe toekomst tegemoet: 

Met een Odyssee Pensioen in Zicht cursus, Voorbereiding op Pensionering (DSM-VOP) bereidt u zich optimaal voor op uw nieuwe toekomst en levensfase. De Pensioen in Zicht cursus is voor medewerkers, en hun eventuele partners, van DSM en gerelateerde bedrijven die binnenkort stoppen met werken. 

Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie en hiervoor praktische tools aangereikt krijgen. In de Odyssee Pensioen in Zicht cursus, Voorbereiding op Pensionering staan wij stil bij de nieuwe mogelijkheden voor uw komende levensfase. Uit jarenlange ervaring weten wij dat het bijeenkomen met anderen in eenzelfde situatie, een verrijking is en waar soms vriendschappen voor het leven worden gesloten. Lees hier reacties van (oud) DSM-ers.

De cursus Pensioen in Zicht, Voorbereiding op Pensionering heeft het meeste effect vanaf ongeveer een half jaar voor uw laatste werkdag. Ervaring leert dat men in deze periode de meeste veranderingen doormaakt en voorbereidingen treft. 

Komende levensfase
In de DSM-VOP cursus wordt dieper in gegaan op uw nieuwe situatie. Wij kijken samen met u naar een mix van onderwerpen die van belang zijn. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie, het opdoen van informatie hierover en het leren van praktische tools. Er wordt aandacht besteed aan een breed scala aan onderwerpen die van belang zijn voor uw nieuwe levensfase. Wij baseren ons op een model van de vijf levensgebieden: 

  • Werk en Prestaties
  • Gezondheid (van lichaam en geest)
  • Sociale relaties
  • Zingeving (Waarden en Inspiratie) 
  • Financiële situatie

Dagindeling 
09.00 uur: Aankomst; koffie en thee staan klaar. 
09.30 uur: Aanvang ochtendprogramma 
12.30 uur: Lunch 
14.00 uur: Aanvang middagprogramma 
16.30 uur: Afsluiting van de dag 
Gedurende de dagdelen pauzeren we kort voor koffie en thee. 

Meer info over het dagprogramma van DSM-VOP en de vijf levensgebieden vindt u hier.

Exclusieve prijs
De exclusieve kortingsprijs van de DSM-VOP cursus bedraagt € 590,- per deelnemer (ongeacht of u medewerker of partner bent). Deze prijs is inclusief koffie, thee en water en lunch tussendoor. Vanaf 1-02-2024 is de prijs per deelnemer € 630,-.
De DSM-VOP is een 3-daags programma zonder overnachting. Als u dit wel wilt, kunt u deze overnachting rechtstreeks boeken - op eigen kosten - bij Buitenplaats Vaeshartelt. 
Het adres en meer info over Buitenplaats Vaeshartelt vindt u hier

Welke datums zijn beschikbaar?
Weet u al wanneer u uw DSM-VOP cursus wilt volgen? Klik dan op onderstaande link: 
Bekijk hier de beschikbare DSM-VOP cursusdatums met exclusieve kortingsprijs!

Bereid u voor op uw nieuwe toekomst!

Heeft u als DSM-medewerker een specifieke vraag?

Odyssee Pensioen in Zicht helpt u graag verder. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!