Jaap Jongejan

Ik wil steeds vooruitkijken en zien hoe wij naar de toekomst toe bewegen. In ontwikkeling blijven, daar gaat het om!

Algemeen Directeur

Sinds 2017 ben ik algemeen directeur bij Odyssee. Odyssee is onderdeel van de grotere SBI stichting, waar ik eveneens de algemeen directeur van ben, maar dan al sinds 2012. Voor die tijd was ik een aantal jaren voorzitter van de vakbond CNV Vakmensen. Ik heb een achtergrond in het personeelswerk en bedrijfskunde.

Mijn grootste interesse gaat uit naar sociale innovatie, duurzame inzetbaarheid en nieuwe arbeidsverhoudingen. Ik wil steeds vooruitkijken en zien hoe wij naar de toekomst toe bewegen. In ontwikkeling blijven, daar gaat het om. Mijn motto is: "overal waar je naartoe gaat, ga je zelf mee dus wordt het altijd leuk!"

Ik heb een redelijk druk bestaan vanwege de verschillende functies die ik vervul. Naast de eerder genoemde directeursrollen, ben ik bijvoorbeeld ook bestuurslid van stichting ACE Nederland, lid van de nationale denktank Baliegroep en voorzitter van BVMZ.

Thuis hebben wij een jonge hond. Die neemt vaak het initiatief, ontdekt nieuwe dingen en is nieuwsgierig. Het is wel grappig, want zo voel ik mij ook vaak! :)