Pensioen in Zicht Wandelend naar een Nieuwe Toekomst

Informatie
  • 11 mei t/m 13 mei 2020
  • 3 dagen
  • Hotel Holthurnsche Hof, Berg en Dal
  • Wandelen
  • 795,-
VOL

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

In 'Wandelend naar een Nieuwe Toekomst', legt u wandelend zo’n 10 tot 15 kilometer per dag af. De nabijheid van de natuur wordt in de cursus actief benut. De Pensioen in Zicht onderwerpen worden door de buitenactiviteiten tastbaar gemaakt en worden hierdoor extra kracht bijgezet. Met een gemiddelde conditie kunt u de opzet van deze cursus prima volgen en genieten van de verschillende wandelroutes. Voor deze cursus is het handig en noodzakelijk dat u stevige (wandel)schoenen en regenbestendige kleding meeneemt.

Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is een goed geoutilleerd hotel op een mooi landgoed tussen de heuvels van Berg en Dal, vlak bij Nijmegen. Het ligt aan de beroemde zevenheuvelenweg. Het hotel is de perfecte locatie voor fijne verschillende wandeltochten.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.

De investering voor deze toekomstgerichte cursus bedraagt eenmalig € 795,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal drie dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 39,-.

Boek nu uw plek en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: