Pensioen in Zicht Wandelend naar een Nieuwe Toekomst

Informatie
  • 26 augustus t/m 28 augustus 2019
  • 3 dagen
  • Hotel Inkelshoes, Epen
  • Wandelen
  • 775,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

In 'Wandelend naar een Nieuwe Toekomst', legt u wandelend zo’n 10 tot 15 kilometer per dag af. De nabijheid van de natuur wordt in de cursus actief benut. De Pensioen in Zicht onderwerpen worden door de buitenactiviteiten tastbaar gemaakt en worden hierdoor extra kracht bijgezet. Met een gemiddelde conditie kunt u de opzet van deze cursus prima volgen en genieten van de verschillende wandelroutes. Voor deze cursus is het handig en noodzakelijk dat u stevige wandelschoenen en regenbestendige kleding meeneemt.

Hotel Inkelshoes ligt midden in de stilte van de natuur. Op de hellingen van de Geulvallei, net buiten het dorp Epen, Het familiehotel is een ideale uitvalbasis voor mooie wandelingen over de heuvels van Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek.

Deze cursus duurt 3 dagen.
​U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.