Festival van de Medezeggenschap

Juist nu, in tijden van crisis (oorlog, grondstoffen, klimaat en energie) en lastige vraagstukken (krappe arbeidsmarkt en inflatie) is het extra belangrijk om de stem van alle medewerkers te laten horen bij besluiten. 

Festival van de Medezeggenschap

Samen met SBI Formaat en OR Consultancy organiseren wij op 16 mei een Festival om de Medezeggenschap te vieren. Omdat de Medezeggenschap zich heeft bewezen en in tijden van crisis en drukte op de arbeidsmarkt onmisbaar is voor goede besluiten. 

We creëren op Landgoed Zonheuvel een festivalterrein met inspirerende sprekers en optredens, vele soorten workshops, praktijk en theorie, binnen en buiten, actief, sportief en vooral ook creatief. 

Een tipje van de sluier

  • Eva Rovers, schrijver van de bestseller 'Nu is het aan ons. Oproep tot democratie.' met een pleidooi om burgers, werknemers te laten 'meedenken' om uiteindelijk uitzonderlijke veranderingen te kunnen bewerkstelligen. 
  • Zaïre Krieger, bekend als vertaalster van het inauguratiegedicht van Amanda Gorman: 'The hill we climb', zal ook op het festival iedereen aan het denken zetten met een 'Spoken Word'. 
  • Marije van den Berg met een inspirerend verhaal over de 'kunst van het stoppen'. 

Er volgt natuurlijk nog veel meer. Via onze website, social media (LinkedInFacebook en Twitter) en maandelijkse nieuwsbrieven houden we je op de hoogte. 

Heb jij je al aangemeld?

De kosten van dit unieke Festival bedragen slechts € 65,- per persoon, incl. accomodatiekosten en excl. BTW. 

De inschrijving is geopend; wees er op tijd bij!

Meld je hier aan voor hét Festival van de Medezeggenschap >>