Hack de vitale medewerker!

Hackaton: hoe houd ik mijn medewerkers vitaal en gemotiveerd?

Complexe problemen vragen om ongewone oplossingen. Samen met HR- en L&D-professionals van verschillende organisaties gaan we aan de slag met het vraagstuk vitaliteit. Hoe houd je je medewerkers gezond? Alleen het aanbieden van fruit zorgt niet voor een vitale medeweker, maar wat dan wel? Vitale medewerkers werken met meer werkplezier en vallen minder vaak uit.

Neem deel aan de hackaton
We organiseren een hackathon waarbij verschillende organisaties van elkaar leren en elkaar inspireren. We nemen een concrete casus die in veel organisaties een uitdaging is: hoe houd ik mijn medewerkers vitaal en gemotiveerd?

Samen gaan we via de methode van Design Thinking aan de slag om dit probleem te hacken. We verzinnen een experiment dat je meteen in je eigen organisatie kunt toepassen.

Doel van de hackaton
Het doel is om een actieve middag te organiseren waar je ervaringen en ideeën met vakgenoten uitwisselt en samen creatieve out of the box dingen bedenkt.

Aanmelden hackaton
Ben je een HR- of L&D-professional en wil je met anderen stilstaan bij hoe je jouw medewerkers vitaal en gemotiveerd houdt? Neem dan deel aan deze hackaton op donderdag 18 januari 2024 van 13.00 - 16.00 uur. Aansluitend is er een borrel waar nog nagepraat kan worden. 

Kosten: € 25,- incl. koffie/thee en aansluitende borrel
Locatie: Landgoed Zonheuvel te Doorn 

Aanmelden voor de hackaton
Verder lezen
Toon minder