GRATIS webinar Young Professionals en werkstress

Hoe voorkom je werkstress en blijf je vitaal?

Vind jij als Young Professional persoonlijke ontwikkeling en door blijven leren belangrijk? Waardoor je dus een voortdurende behoefte hebt aan meer en beter. Je bent gewend aan snelle technologische veranderingen en het constant (digitaal) in verbinding zijn. Je hebt het gevoel 24/7 bereikbaar en “aan” te moeten staan.

Hoe ervaar je deze drang tot ontwikkelen en constante bereikbaarheid? Het kan als positief overkomen, maar het heeft juist ook een keerzijde. Het kan psychische klachten of zelfs een burn-out tot gevolg hebben.

Ervaar jij deze stress of wil je voorkomen dat je stress gaat ervaren? Neem dan kosteloos deel aan deze korte webinar waarin we concrete tips geven waar je op moet letten en hoe je ermee om kan gaan.

Wat kun je tijdens deze webinar verwachten?

  • Je leert vaardigheden kennen die van belang zijn om werkstress te voorkomen. Waardoor je zowel in je werk als privé vitaal blijft.
  • Een concrete oefening uit ons Young Professional traject die je gelijk kan toepassen in je werk.
  • Je krijgt informatie over de verschillen tussen Young Professionals en andere leeftijdsfasen (generaties) in een organisatie. Deze verschillen kunnen eventueel stress met zich meebrengen.
Aanmelden voor de gratis webinar
Verder lezen
Toon minder

Voor wie?

Deze webinar is voor Young Professionals (25 - 35 jaar).

Wanneer?

De webinar vindt plaats op dinsdag 15 november van 10.00 - 10.45 uur.

Waar?

Deze webinar vindt online plaats.

Gezond, vitaal en plezier

Uit recente onderzoeken is gebleken dat Young Professionals (persoonlijke) ontwikkeling, een baan die voldoening geeft en het gevoel hebben ergens aan bij te dragen belangrijk vinden. In vergelijking met andere generaties op de werkvloer, vind je dat zelfs belangrijker dan aanzien en inkomen.

Om als medewerker gezond, vitaal en met plezier je werk te kunnen doen, is het van belang dat je vaardigheden aanleert om verstandig met je aandacht te focussen. Wordt bewust van je energiebalans en ken je eigen grenzen en geef die aan.

Young Professional traject

Odyssee Vitaliteit heeft een onderbouwd en bewezen trainingstraject ontwikkeld voor jou als Young Professional. Je krijg inzicht in je drijfveren en ontvangt praktische kennis over zelfregie binnen je loopbaan.

Bekijk ons Young Professional traject >>

Aanmelden GRATIS webinar Young Professionals en werkstress

Wil jij als Young Professional werkstress voorkomen? Meld je dan aan voor de gratis webinar Young Professionals en werkstress op dinsdag 15 november 2022 van 10.00 – 10.45 uur. 

Meld je aan!
Verder lezen
Toon minder