GRATIS webinar 'De gemotiveerde vitale oudere medewerker bestaat!'

Hoe hou je oudere medewerkers vitaal en gemotiveerd aan het werk?

De samenleving wordt ouder en dat betekent ook iets voor je personeelsbestand: hoe vergroot je het werkplezier en zorg je als organisatie voor vitale oudere medewerkers? Zijn ouderen minder flexibel en komen ze minder in beweging binnen je organisatie? Dat is grotendeels een vooroordeel en mocht dat wel het geval zijn dan is het vooral zonde!

De life events waar oudere medewerkers mee dealen zijn echt anders dan die van young professionals. Zo hebben ze vaker te maken met mantelzorg. Ook gaat het qua energie en gezondheid wat minder vanzelf dan vroeger. Hoe kun je de balans tussen werk en privé dan nog wel leuk en gezond houden?

Vitale oudere medewerkers aan het werk
Heb je oudere medewerkers in je organisatie of zou je er wel meer willen hebben op deze krappe arbeidsmarkt? Uitdagingen en kansen zijn er genoeg. Hoe maak je optimaal gebruik van hun kennis en ervaring? En hoe spreek je hen aan op hun motivatie en bereidheid om mee te bewegen?

Tijdens deze webinar besteden we aandacht aan de ontwikkelingen in deze doelgroep als het gaat om vitaal en gemotiveerd aan het werk gaan.

Doelen van deze webinar
Tijdens deze webinar staan we stil bij:

  • Trends op het gebied van vitaliteit van oudere medewerkers;
  • Het vergroten van de motivatie van oudere medewerkers;
  • Oplossingen voor betekenisvol werk voor oudere medewerkers;
  • De fysieke en mentale gezondheid van oudere medewerkers.

Aanmelden GRATIS webinar 'De gemotiveerde vitale oude medewerker bestaat!'
Ben je een HR- of L&D-professional en wil je meer inzicht krijgen in hoe je oudere medewerkers vitaal en gemotiveerd aan het werk houdt? Neem dan kosteloos deel aan deze webinar op maandag 4 december 2023 van 10.00 - 11.00 uur

Aanmelden voor de gratis webinar
Verder lezen
Toon minder