Week van de Werkstress

Neem deel aan de 2 GRATIS webinars!

Speciaal voor de Week van de Werkstress organiseren wij een tweetal gratis webinars. 

  • Young Professionals & werkstress - dinsdag 15 november 10.00 - 10.45 uur
  • Generatiemanagement - vrijdag 18 november 10.30 - 12.00 uur 

Werkstress en Young Professionals

Jij als Young Professional wil je continu ontwikkelen en hebt het gevoel 24/7 bereikbaar te moeten zijn. Hoe ervaar je dit? Dit kan positief overkomen, maar heeft ook een keerzijde. Het kan psychische klachten of zelfs een burn-out tot gevolg hebben. Ervaar je stress of wil je stress voorkomen? Neem dan deel aan deze GRATIS webinar en krijg concrete tips.

Meer informatie & inschrijven

Generatiemanagement op de werkvloer

Samenwerking tussen de verschillende generaties kan miscommunicatie en stress opleveren. Anderzijds kan het ook vernieuwing en werkplezier creëren. Tijdens deze webinar geven we een overzicht van de kansen en uitdagingen van generatieverschillen in je organisatie en manieren om hier op in te spelen.

Meer informatie & inschrijven

Odyssee Vitaliteit kennispartner van de Week van de Werkstress

De Week van de Werkstress vindt plaats van 14 t/m 18 november 2022.

De thema's werkdruk en werkstress zie je in veel organisaties voorbij komen. Niet gek, als je bedenkt dat een te hoge werkdruk en te veel werkstress grote veroorzakers zijn van langdurig ziekteverzuim. Het creëren en onderhouden van een goede balans tussen werk en privé is belangrijk bij het voorkomen van ziekteverzuim. Odyssee Vitaliteit helpt je hierbij graag!

Odyssee is partner van SDG House Campus Landgoed Zonheuvel. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Odyssee gelooft in een wereld waarin medewerkers tijdens alle levens- en loopbaanfasen ruimte krijgen voor groei en ontwikkeling. Medewerkers die met eigen regie meer veerkracht, energie en motivatie krijgen en houden. 

Vitaliteit volgens Odyssee

Iedereen komt tijdens zijn/haar loopbaan voor veranderingen te staan die de balans tussen werk en privé verstoren. Onze trajecten en trainingen bieden inzicht in jouw vragen rondom je loopbaan en je toekomstverwachtingen. We laten je zien hoe je jouw vitaliteit kunt vergroten. 

Lees onze blogs

Kennis en inzichten van onze trainers uit de praktijk

Werkstress en communicatie

Drie tips voor communicatie m.b.t. vitaliteit

SDG House Campus Landgoed Zonheuvel

Zoals aangegeven is Odyssee onderdeel van Campus Landgoed Zonheuvel, wat tevens een SDG House is. In Nederland en daarbuiten wordt door veel partijen gewerkt aan de realisering van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s). 

De SDG's zijn verwerkt in onze trainingen. Het creëren van een goede balans tussen werk en privé, geen stress, draagt bij aan een gezond leven. Wat essentieel is voor een duurzame ontwikkeling (SDG 3). Momenteel is inclusiviteit & diversiteit een belangrijk thema. Het creëren van veilige, gezonde (dus stressvrije) en duurzame arbeidsomstandigheden (SDG 8). 

Lees verder >>>
Verder lezen
Toon minder
Een advies op maat? Neem contact met ons op