Week van de Werkstress

Neem deel aan de webinar en hackaton!

In het kader van de Week van de Werkstress organiseren wij een een webinar en hackaton. 

  • Webinar 'De gemotiveerde vitale oudere medewerker bestaat!'
    4 december 2023 van 10.00 - 11.00 uur
  • Hackaton 'Hack de vitale medewerker!'
    18 januari 2024 van 13.00 - 16.00 uur 

Webinar: De gemotiveerde vitale oudere medewerker bestaat!

Heb je oudere medewerkers in je organisatie? Hoe maak je optimaal gebruik van hun kennis en ervaring? En hoe spreek je hen aan op hun motivatie en bereidheid om mee te bewegen? Tijdens deze webinar besteden we aandacht aan de ontwikkelingen in deze doelgroep als het gaat om vitaal en gemotiveerd aan het werk gaan.

Meer informatie & inschrijven

Hackaton: Hack de vitale medewerker!

Hoe houd je je medewerkers gezond? Tijdens de leerzame en inspirerende hackaton staat de volgende casus centraal: hoe houd ik mijn medewerkers vitaal en gemotiveerd? Tijdens deze actieve middag deel je ervaringen en gedachten met vakgenoten en bedenk je samen creatieve out of the box dingen.

Meer informatie & inschrijven

Odyssee Vitaliteit kennispartner van de Week van de Werkstress

Samen met SBI Formaat en OR Consultancy is Odyssee partner van de Week van de Werkstress (13 t/m 17 november 2023).

De thema's werkdruk en werkstress zie je in veel organisaties voorbij komen. Niet gek, als je bedenkt dat een te hoge werkdruk en te veel werkstress grote veroorzakers zijn van langdurig ziekteverzuim. Het creëren en onderhouden van een goede balans tussen werk en privé is belangrijk bij het voorkomen van ziekteverzuim. Odyssee Vitaliteit helpt je hierbij graag!

Odyssee is partner van SDG House SBI Landgoed Zonheuvel. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Odyssee gelooft in een wereld waarin medewerkers tijdens alle levens- en loopbaanfasen ruimte krijgen voor groei en ontwikkeling. Medewerkers die met eigen regie meer veerkracht, energie en motivatie krijgen en houden. 

Vitaliteit volgens Odyssee

Iedereen komt tijdens zijn/haar loopbaan voor veranderingen te staan die de balans tussen werk en privé verstoren. Onze trajecten en trainingen bieden inzicht in jouw vragen rondom je loopbaan en je toekomstverwachtingen. We laten je zien hoe je jouw vitaliteit kunt vergroten. 

Lees onze blogs

Kennis en inzichten van onze trainers uit de praktijk

Werkstress en communicatie

Drie tips voor communicatie m.b.t. vitaliteit

SDG House Campus Landgoed Zonheuvel

Zoals aangegeven is Odyssee onderdeel van Campus Landgoed Zonheuvel; een van de negen SDG Houses in Nederland. De SDG’s, de Sustainable Development Goals, zijn 17 wereldwijde doelen die streven naar een betere en duurzame toekomst voor iedereen in 2030, waarbij economische, sociale en ecologische aspecten in evenwicht worden gebracht om een betere wereld voor de huidige en toekomstige generaties te bevorderen. 

De SDG's zijn verwerkt in onze trainingen en met onze deelname aan de Week van de Werkstress dragen wij bij aan SDG 3 (goede gezondheid en welzijn bevorderen) en SDG 8 (het creëren van veilige, gezonde (dus stressvrije) en duurzame omstandigheden). 

Lees verder >>>
Verder lezen
Toon minder
Een advies op maat? Neem contact met ons op