Incompany training

Heeft u meerdere medewerkers die u door één van onze Vitaliteitstrainers wilt laten trainen? Ook dat kunnen wij als Odyssee Vitaliteit voor u verzorgen. Wij komen graag bij u langs en bepalen in nauwe samenspraak met u de inhoud en opzet van de door u gewenste training, traject en eindresultaat. 

Een greep uit ons maatwerk aanbod:

Hybride werken (in samenwerking met onze campus partners)

Pensioen in Zicht

Vitaliteit

Individueel, groepsgewijs
Wij trainen medewerkers om zelf regie te nemen om aan zijn of haar ‘duurzame inzetbaarheid’ te werken. Deze trainingen verzorgen wij door middel van een individueel leer-werktraject dat groepsgewijs wordt gehouden.

Veranderingen 
Medewerkers blijven gemotiveerd in een gezonde en vitale werkomgeving. Bij organisaties die zich in moeilijk vaarwater bevinden of bevonden, kan de werkmotivatie soms minder worden. Zeker bij oudere medewerkers, die hun pensioenleeftijd naar achteren zien verschuiven, kan het soms moeilijk zijn om zich (snel) aan te passen aan sterke veranderingen.

Feedback 
Odyssee is naast trainingsbureau in vitaliteitstrainingen, marktleider op gebied van Pensioen in Zicht cursussen. Kennis en ervaring van oudere medewerkers uit deze cursussen wordt in onze vitaliteittrainingen verwerkt. Denk aan alle feedback over wat in hun werk en bij hun werkgever goed ging en wat beter had gekund.

Specifieke situatie 
Odyssee Vitaliteit kan uw organisatie in deze situaties ondersteunen door doelgerichte trainingen en praktisch advies op maat. Hierdoor vormt onze dienstverlening zich naar uw persoonlijke en specifieke situatie.

Gewenste training 
Wilt u weten hoe en in welke vorm wij een Incompany Vitaliteitstraing voor u kunnen verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wij bepalen graag in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever de inhoud en opzet van de gewenste training, traject en eindresultaat.

Ik heb een vraag over een Incompany Vitaliteitstraining

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk en vrijblijvend contact met u op.