Leidinggevende in de Zorg

In het kort

Deze Vitaliteitstrainingsdag is speciaal voor leidinggevenden in de zorg die hun (oudere) medewerkers beter en vitaler inzetbaar willen houden. Door te oefenen met eigen praktijkvoorbeelden en een ingehuurde acteur, worden levensechte situaties nagebootst. Hierdoor krijgt u als deelnemer handvatten om direct de volgende dag aan de slag te gaan met het geleerde.

Opzet programma

De Vitaliteitstrainingsdag voor leidinggevenden in de zorg bestaat uit drie onderdelen:

  • Theoretische kennis en inzichten bespreken over toepasselijke trajecten van oudere medewerkers in zorg;
  • Door middel van gespreksmodellen handvatten aangereikt krijgen hoe je als (jongere) leidinggevende zo passend mogelijk met oudere medewerkers om kunt gaan;
  • Met andere deelnemers sparren en reflecteren over meest effectieve manier van omgang met deze specifieke groep;
  • Oefenen van (natuurgetrouwe) gesprekken in de praktijk met oudere medewerkers door middel van een acteur.

Door te oefenen met eigen praktijkvoorbeelden wordt er verschillende situaties nagebootst en wordt er geleerd hoe je hier als leidinggevende mee om kunt gaan. Wij zetten hierbij een professionele trainingsacteur in die ervaring heeft als HR adviseur in de ziekenhuiszorg. Deze vult de rol van de medewerkers in, zoals de leidinggevende hem of haar ervaart.

Voor wie

Deze training is speciaal voor leidinggevenden in de zorg die herkennen dat zij steeds andere eisen aan hun rol en functie ervaren. Bijvoorbeeld doordat zij het steeds zwaarder vinden om medewerkers te faciliteren, te stimuleren en mee te laten bewegen met alle veranderingen in de zorg.

Locatie

De Vitaliteitstrainingsdag voor leidinggevenden in de Zorg wordt gehouden op Landgoed Zonheuvel in Doorn; centraal gelegen in het land en makkelijk te bereiken voor iedereen.

Lengte

De datum van deze training is: vrijdag 7 februari 2020

De themabijeenkomst indeling is als volgt:

12.45 uur: aankomst en ontvangst 
13.00 uur: aanvang programma 
17.15 uur: broodmaaltijd met soep (inclusief) 
18.00 uur: vervolg programma 
20.00 uur: einde dagprogramma

(Gedurende de bijeenkomst wordt er kort gepauzeerd voor koffie en thee)

Eindresultaat

Het resultaat van deze dag is dat u als leidinggevende een groter bewustzijn heeft van de (verschillende) situaties die oudere medewerkers ervaren in de zorg, heeft u geleerd hoe u om kunt gaan met oudere medewerkers in deze branche én heeft u praktische tools aangereikt gekregen waardoor u met verschillende specifieke situaties om kunt gaan. Hierdoor kunt u uw (oudere) medewerkers beter, langer en vitaler inzetbaar houden.

Investering

Voor een investering van 695,- exclusief BTW ontvangt u praktische tools waardoor u de mogelijkheid krijgt uw (oudere) medewerkers (weer) te stimuleren en in beweging te krijgen.

TIJDELIJKE ACTIE: indien u met 2 personen vanuit dezelfde organisatie deelneemt aan deze trainingsdag, ontvangt u een eenmalige korting van € 50,00.

Inschrijven

Vitaliseer uw (oudere) medewerkers door u hier In te schrijven!