Vitaliteit Vitaliteit voor 50 plus

Informatie
  • 26 november
  • Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel, Doorn
  • Vitaliteit voor 50+
Informatie aanvragen


We werken steeds langer door en de uitdaging is: hoe doen we dat met energie, vitaal en gemotiveerd? Wat is er voor nodig om gezond en geïnspireerd te blijven werken en welke stappen kun je nog zetten? De training vitaliteit voor 50-plus gaat over succesvol ouder worden en reikt hiervoor praktische handvatten aan. Op elke leeftijd is het fijn om je vitaal en fit te voelen. Wist je dat op het gebied van bewegen, voeding en je brein kan je wel degelijk invloed uitoefenen. Dat is zelfs extra belangrijk als je de vijftig bent gepasseerd. Hoe ouder je wordt, hoe minder energie je lichaam verbruikt. Omdat je vaak minder gaat bewegen en omdat je spieren in omvang afnemen. Een gebalanceerd voedingspatroon en de juiste lichaamsbeweging helpen je om je energiebalans in stand te houden en de risico’s van het ouder worden te beperken. Een paar kleine aanpassingen maken een groot verschil! Je brein verandert, je geheugen wordt bijvoorbeeld niet minder, maar anders, je hebt andere skills als je ouder wordt.

Bij Odyssee Vitaliteit geloven dat een gezonde medewerker begint bij een gezond mens. Succesvol ouder worden op het werk betekent volgens ons dan ook dat je een balans vindt tussen ontwikkelen, herstellen, gezondheid en motivatie in je werk. Gezond en vitaal langer doorwerken vraagt om maatwerk en zelf regie nemen voor je vitaliteit. Deze training gaat erop in hou je dat doet.

Dit trainingstraject is voor 50-plus medewerkers die op zoek zijn naar concrete handvatten om fit en met plezier en energie te (blijven) werken.

De training Vitaliteit voor 50-plus duurt 1 dag van 9:30 - 16:30 u.

Voorafgaand aan de training vragen we je een vragenlijst over positieve gezondheid in te vullen.

Maximaal 14.

Na deelname aan deze training heb je:
- inzicht in eigen vitaliteit en gezondheid,
- concrete handvatten gekregen om jouw voeding en beweging aan te passen,
- en hoe je meer met jouw brein, mindset, energie en motivatie kan doen,
- plus een actieplan om energiek naar het werk te gaan.

De investering voor deze training bedraagt € 450,- en is vrijgesteld van BTW. De kosten van de trainingsaccommodatie, koffie/thee en lunch zijn hierbij inbegrepen. 
Je kan bijvoorbeeld jouw persoonlijke loopbaanbudget (LBB, IKB) voor deze training inzetten.
 

Meer lezen over het programma van deze training?
 

 

Andere trainingsdatums zijn:
8-10-2020
12-01-2021