Vitaliteit TOPFIT - Training over werken en fit blijven

Informatie
 • 3 dagen dagen
 • 11 mei 2021
 • 11 mei
 • 3 juni
 • 29 juni
 • Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel, Doorn
 • Training TOPFIT
Inschrijven

 • Sommige taken uit mijn functie passen nog bij mij, maar andere ook niet, wat moet ik doen?
 • Hoe ga ik (de laatste jaren) mijn loopbaan bewust indelen?
 • Hoe ga ik om met mijn gezondheid in combinatie met mijn werk?
 • Hoe ga ik om met de vaak hoge werkdruk en het perspectief van langer doorwerken?

Ben je op zoek naar concrete handvatten om fit, met plezier en energie te (blijven) werken dan is TOPFIT iets voor jou.

In het TOPFIT programma van Odyssee Vitaliteit staat bewustwording op je werk, en op je leven centraal. Tijdens een praktische training van 3 losse dagen (online of offline) ga je actief aan de slag met jouw persoonlijke (werk)toekomst met oog voor vitaliteit en het maken van concrete stappen. 

De meerwaarde van de training TOPFIT van Odyssee Vitaliteit zit hem in de aandacht voor werk en leven. Oprechte gesprekken met gelijkgestemden in dezelfde levensfase die samen met jou energiek aan de slag gaan met vragen rondom werk en leven.

Dit trainingstraject is voor medewerkers die op zoek zijn naar concrete handvatten om fit en met plezier en energie te blijven werken.

Het TOPFIT-traject van Odyssee Vitaliteit bestaat uit een online variant en een variant op locatie. De training bestaat uit 3 losse trainingsdagen van ongeveer 9:30 tot 16:30 en is verspreid over 2 maanden. De training wordt afgesloten met een reflectieverslag.

Voorafgaand aan de training vragen we je een vragenlijst in te vullen.

Na deelname aan het TOPFIT programma kan je proactief regie nemen over je leven en loopbaan; Daarnaast kan je bewuster keuzes maken over de kwaliteit van de (laatste) werkfase en de privé/werk balans. Je bent na het traject in staat transparant en onderbouwd het gesprek met je leidinggevende aan te gaan. Hiermee neemt je werkmotivatie toe en de kans op ziekteverzuim af.

Er is een uitstekende basis gecreëerd om in samenspraak nader vorm en inhoud te geven aan werk en functie-uitvoering.

De investering voor deze meerdaagse training bedraagt € 1.395,- en is vrijgesteld van BTW. De kosten van de eventuele trainingsaccommodatie, koffie/thee en lunch zijn hierbij inbegrepen. Je kunt jouw persoonlijke loopbaanbudget (LBB, IKB) voor deze training inzetten.

Meer lezen over het programma van deze training?
 

 

Hotel landgoed Zonheuvel is een een hotel en conferentiecentrum dat prima is toegerust voor een cursus of training. Centraal gelegen in het land, midden in de natuur van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. En makkelijk bereikbaar vanaf de A12. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op deze locatie, met uitzondering van hulphonden.

Deze cursus duurt 3 dagen.