Vitaliteit Vitaal thuiswerken: met kinderen (coachingstraject)

Informatie
  • Vitaal thuiswerken: met kinderen (coachingstraject)
Inschrijven

Onze missie is blijvende gedragsverandering. En om blijvende gedragsverandering te bewerkstelligen is herhaling vaak noodzakelijk.

Tijdens dit coachingstraject voor thuiswerkende werknemers met kinderen gaan we dieper in op ieders persoonlijke situatie en uitdagingen.

Het verschil met onze reguliere trainingen is dat onze coaching trajecten nog meer interactie en feedback bevatten. Niet alleen de trainer, maar ook de deelnemers zoeken actief de verbinding met elkaar en delen ervaringen waarmee zij elkaar verder helpen.

Werknemers die (deels) thuiswerken en dit combineren met de zorg voor hun kinderen. Het gaat dan vooral om kinderen die aandacht vragen tijdens jouw werkzame uren.

Deze training is verdeeld over 3 sessies van ongeveer 2 uur verdeeld over 3 weken. Dit traject wordt incompany en online gegeven. Vanwege de hoge mate van interactie met de trainer en de deelnemers onderling kunnen per training 6 deelnemers de training volgen.

Voor deze training is geen voorbereiding noodzakelijk. We raden deelnemers aan tijdens de training notities te maken. Een notitieblok en pen is daarom raadzaam.

Na deelname aan deze training hebben deelnemers inzicht in de manieren waarop zij hun werkdag realistisch en effectief kunnen indelen. Daardoor kunnen zij verwachtingen bij collega's beter managen en neemt de werkdruk af. Daarnaast geven eerdere deelnemers aan dat hun gevoel van productiviteit is gestegen.

De investering voor deze meerdaagse training bedraagt € 325,-. De training is vrijgesteld van BTW.

Deze training liever op maat voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.