Odyssee Vitaliteit traint, coacht en begeleidt medewerkers die met energie, motivatie en veerkracht een goede balans tussen werk en privé willen vinden.  Wij zien duurzame inzetbaarheid als een gedeelde verantwoordelijkheid waarbij de werkgever faciliteert en de medewerker zelf de regie neemt om aan zijn duurzame inzetbaarheid te werken. In de trainingsagenda hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Wil je een advies op maat? Neem dan contact met ons op.

Onze actuele trainingen:

Zeven ingredi├źnten die je graag op orde hebt om gezond te leven en te werken.

Vitaal thuiswerken: met kinderen (coachingstraject)

Hoe combineer je thuiswerken met de kinderen thuis. Dit traject sluit aan op de workshop thuiswerken en kinderen, maar kan goed los gevolgd worden. De online bijeenkomsten zijn 's avonds met een kleine groep.

Lees meer

Onze Vitaliteitstrainingen

Elke medewerker komt tijdens de loopbaan voor veranderingen te staan die de balans tussen werk en priv├ę verstoren. Odyssee Vitaliteit is de specialist in trainingen die je hierbij verder helpen.
Onze trainingen bieden inzicht in jouw vragen rond je loopbaan en je toekomstverwachtingen. We leren je om productiever te zijn op een manier die bij je past, doordat je meer inzicht krijgt in jouw kennis, ervaring en talenten en hoe je deze in jouw werk in kunt zetten. We laten je zien hoe je jouw vitaliteit kunt vergroten. We trainen (helpen?) je om constructief in gesprek te gaan met je leidinggevende over je toekomst.

Ons doel is medewerkers weer gewaardeerd, gehoord en verbonden te laten voelen met de organisatie waarbij zij vitaal, gemotiveerd en actief worden doordat zij hun talent, kennis en expertise maximaal benutten. Ze nemen zelf de regie over je werk en je loopbaan.

Meer informatie?

Neem contact op
Verder lezen
Toon minder