Anneroos Gerritsen

Voor mij is het belangrijk dat je ondanks veranderingen of verdrietige ervaringen het leven blijft omarmen.

Senior trainer en adviseur/coach Vitaliteit

"Mijn hele werkzame leven heb ik genoten van het werken met diverse groepen deelnemers: vanuit verschillende sectoren, verschillende leeftijden, verschillende functies. Van het leveren van organisatie-ontwikkelingstrajecten tot en met het coachen van individuen; dus zowel grootschalige trajecten als losse kleine begeleidingsmomenten. Ik werk graag met mensen omdat ik vind dat het de ménsen zijn die het verschil maken in een organisatie en in de samenleving.

De laatste 10 jaar ligt mijn focus meer op het begeleiden van oudere medewerkers. Dat ben ik zelf ook. Voor mij is het belangrijk dat je, als oudere medewerker in je ‘senioriteit gaat staan’, dat je zicht krijgt op jouw werking in je omgeving, je plaats in de organisatie en wat je zelf verder nog wilt onderzoeken in je (werk)leven. Dat je ondanks veranderingen of verdrietige ervaringen het leven blijft omarmen.

Daarom sta ik hier met een feestelijke boa om mijn schouders. Mijn motto is namelijk: het leven kan een feestje zijn, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!"

 

Laatste artikelen van Anneroos

Vitaliteit
Wat je als leidinggevende moet weten over medewerkers in rouw Verder lezen
Vitaliteit
Thuiswerken en kinderen thuis: hoe gaat dat samen? Verder lezen
TOPFIT
Opleiden van vijftigers en zestigers loont Verder lezen