Over Ons

Onze Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel en is zelfs onderdeel van onze Kernwaarden. Deze kwaliteit komt mede tot uitdrukking in de constante kwaliteitswaardering door onze klanten. Wij meten namelijk elk kwartaal de klanttevredenheid (via een aanbevelingsscore) en behalen hier al jarenlang op rij hoger dan een 8,0. Wij meten de tevredenheid op alle onderdelen van onze dienstverlening en delen graag met u de cijfers van:

Waardering (Vitaliteit)               2e helft 2018      
Algemeen oordeel training(en): 8,2      
Beoordeling trainer(s): 8,6      
Oordeel trainingsinhoud: 8,0      
Net Promotor Score 8,1                           

 

Onze Visie

Voor Odyssee Vitaliteit zet onze kennis en ervaring in om enerzijds medewerkers tijdens hun arbeidstijd zich bewust te laten worden van wat ze willen en kunnen veranderen in hun werk. Anderzijds laten wij werkgevers inzien wat de oudere medewerker nodig heeft om prettig en productief te kunnen blijven werken tot hun pensioen. Duurzame inzetbaarheid brengt een gedeelde verantwoordelijkheid met zich mee: de werkgever faciliteert en de medewerker dient zelf regie te nemen om aan zijn duurzame inzetbaarheid te werken.

Onze Kernwaarden

Kernwaarden, ook wel basiswaarden genoemd, zijn onze belangrijkste kwaliteiten. Zij zeggen iets over onze identiteit en (bedrijfs)cultuur. Het zijn waarden die wij als organisatie belangrijk vinden, waar wij in geloven en wat ons verbindt. Onze kernwaarden vormen ons DNA en geven richting aan ons doen en laten. De belangrijkste kernwaarden van Odyssee zijn:

  • Betrokken
  • Ontwikkeling
  • Flexibel 
  • Gedegen, 'klassieke' kwaliteit

Onze dienstverlening aan u

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met onze verschillende vormen van dienstverlening of heeft u een andere specifieke vraag over Vitaliteitstrainingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.