Impact (leren) maken in je organisatie

Wil je graag het verschil maken, zie je allerlei kansen voor verandering en wil je de organisatie verbeteren op maatschappelijk gebied? Maar... loop je hogerop elke keer tegen een 'nee', een 'we gaan niet veranderen' of een 'zo is het nu eenmaal' aan? 

Vooruit naar een "ander normaal"

Ontwikkelingen in de wereld stellen onszelf en onze organisaties voor grote uitdagingen, want de coronacrisis heeft het beeld dat we beter voor de wereld moeten zorgen versterkt. Daar waar het eerder kleinere groepen mensen waren die deze zorgen al uitten, is het nu gemeengoed geworden. 

Wellicht wil jij net als vele anderen niet direct terug naar het "oude normaal", maar vooruit naar een "ander normaal" waarin we met respect en zorg omgaan met onszelf, met elkaar en met de aarde. 

Hoe zet je een verandering in beweging?

Hoe zet je een verandering in beweging, alleen of samen met een groep professionals? Hoe doe je dat in een wereld waarin steeds meer van je wordt gevraagd? En wat kan de medezeggenschap, een belangrijke stakeholder voor verandering in organisaties, hierin voor jou en je organisatie betekenen? 

De druk op presteren ligt hoog: van alle perfecte plaatjes op social media tot het vinden van je weg op de arbeids- en huizenmarkt. Hoe zorg je eerst goed voor jezelf, zodat je ook voor een ander kunt zorgen en kan bijdragen aan de samenleving? 

Leergang Persoonlijk leiderschap

Impact maken doe je niet alleen. Odyssee heeft samen met SBI Formaat en OR Consultancy het traject 'Leergang Persoonlijk leiderschap' ontwikkelt waarin je samen met een groep andere jongere medewerkers/OR-leden leert hoe je impact kunt maken in je organisatie en inspireer je elkaar gedurende het traject. 

We helpen je met het vinden van je innerlijke motivatie/doel en inspireren je om aan de slag te gaan met de verandering die jij in gang wilt zetten. Alles wat je leert zet je direct om in de praktijk, zodat je tijdens het traject je gewenste verandering al in gang zet. Aan het einde van deze leergang heb je én de verandering gestart én weet je deze in beweging te houden, zonder over je eigen grenzen te gaan. 

Meer informatie over het traject & aanmelden