meer info voor Werkgevers

- een Pensioen in Zicht cursus heeft ook méérwaarde voor de werkgever -

 

Cursusinhoud 
In de Pensioen in Zicht cursus wordt een mix van onderwerpen behandeld die van belang zijn in de nieuwe levensfase. De cursus heeft een afwisselend, actief en informatief programma en wordt gegeven aan de hand van de vijf levensgebieden van Petzold. In de cursus wordt aandacht gegeven aan onderwerpen als: hoe afscheid en afstand nemen van het werk, hoe om te gaan met sociale relaties zonder werkcontext, gezond zijn en blijven tijdens pensioen, zingeving en inspiratie, ontspanning en een nieuwe inkomensopbouw met aandacht voor het opstellen van een nalatenschap.

Partner 
De Pensioen in Zicht cursus is er in eerste instantie voor de gepensioneerde en toch worden al onze cursussen, naast voor alleenstaanden, ook gegeven voor (echt)paren. Ook het leven van de partner verandert namelijk in hoge mate en de beleving bij het stoppen met werken is voor ieder anders. Wij behandelen dan ook vragen als: Hoe kijkt de partner tegen het komende afscheid aan, hoe kijken beide partners aan tegen het intensievere contact met elkaar en hoe om te gaan met de nieuwe levensfase die zij beiden voor zichzelf en samen gaan invullen.

Dáárom Odyssee Pensioen in Zicht 
Odyssee Pensioen in Zicht is een hoog gekwalificeerd en gecertificeerd opleidingsbureau waardoor wij de kwaliteit van al onze cursussen waarborgen. Als marktleider bieden wij de meeste cursussen aan met veel verschillende varianten op veel verschillende locaties zodat er altijd een cursus bij zit die past bij de individuele deelnemer. Hierdoor hebben wij ook de hoogste ‘doorgangsgarantie’ en zijn wij de aanbieder met de scherpste prijs in de markt! Niet voor niets beoordelen onze deelnemers onze cursussen met meer dan een 8,2 en dit al jaren op rij!

Wat u nog moet weten!

 

Geinteresseerd in een individuele Pensioen in Zicht-cursus?

Als u een medewerker heeft, die niet aan een cursus in groepsverband wil of kan deelnemen, biedt Odyssee Pensioen in Zicht ook een Cursus op Maat aan. Wij ontwikkelen dan een traject dat gebaseerd is op de unieke situatie van uw medewerker en diens wensen.

Wilt u hier meer over weten? Vul dan uw gegevens hieronder in: