Pensioen in Zicht Verdiepingscursus Pensioen in Zicht

Informatie
  • 29 juni t/m 3 juli 2020
  • 5 dagen
  • Hotel de Pelikaan, De Koog - Texel
  • Verdieping
  • 1225,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich goed willen voorbereiden op hun pensioen. Er wordt uitvoerig aandacht besteed aan alle nodige onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus veel praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

U verkent in deze Odyssee Pensioen in Zicht Verdiepingscursus uitgebreid de nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld hoe afscheid en afstand te nemen van uw werk, aandacht voor ontspanning en uw nieuwe inkomensopbouw, sociale relaties, gezondheid, nalatenschap, vrijwilligerswerk en hobby’s. Ook wordt er stilgestaan bij verschillende (culturele) waarden, zingeving en inspiratie. De Verdiepingscursus is geschikt als u behoefte heeft om, naast een grondige behandeling van de diverse onderwerpen, wat meer tijd wilt hebben voor reflectie. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie en hiervoor praktische tools aangereikt te krijgen.

Hotel de Pelikaan, ligt aan de rand van een prachtig dennenbos. Het strand is een klein half uur wandelen. Typisch Texels is de combinatie van rust, natuur, strand, zee en gezellige dorpjes.

Deze verdiepingscursus duurt 5 dagen waarbij er uitgebreid stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. Naast de verdieping in deze cursus is er voldoende ruimte om uitgebreid vragen te stellen, te reflecteren en te discussiëren met de anderen, onder begeleiding van de deskundige trainer. Zo gaat u gedegen voorbereid uw nieuwe toekomst tegemoet. U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.

De investering voor deze op de toekomst voorbereidende cursus bedraagt eenmalig € 1225,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal vijf dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 78,-.

Verzeker u nú van een plaats en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: