Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht, reguliere basiscursus

Informatie
  • 6 mei t/m 8 mei 2020
  • 3 dagen
  • Hotel Landgoed Zonheuvel, Doorn
  • Regulier
  • 795,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun pensioen. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

Het doel van deze cursus is het vergroten van het inzicht in uw nieuw situatie en uw wensen daarbij. Daarbij hoort een terugblik op de betekenis van uw betaalde werk, van uzelf en eventueel uw partner. Aan de orde komt hoe u afstand kunt nemen van de organisatie waar u een (lange) tijd heeft gewerkt. Het is dé basiscursus Pensioen in Zicht. In de cursus verkent u nieuwe mogelijkheden voor uw komende levensfase en gaat u op zoek gaan naar een taak of rol die u op u wilt nemen. Alles in een omgeving en tempo dat bij u past.

Hotel landgoed Zonheuvel is een een hotel en conferentiecentrum dat prima is toegerust voor een Pensioen in Zicht -cursus. Centraal gelegen in het land, midden in de natuur van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed leent zich uitstekend voor korte én langere wandelingen.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.

De investering voor deze toekomstgerichte cursus bedraagt eenmalig € 795,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal drie dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 39,-.

Boek nu uw plek en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: