Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht voor (culinaire) Fijnproevers

Informatie
  • 16 september t/m 18 september 2019
  • 3 dagen
  • Badhotel Renesse, Renesse
  • Fijnproevers
  • 775,-
VOL

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

Tijdens de cursus Pensioen in Zicht voor Fijnproevers maakt een kookworkshop onderdeel uit van de cursus en is er aandacht voor gezonde voeding. In een inspirerende omgeving worden u handige (basis)technieken aangereikt die u kunt toepassen bij allerlei recepten. U hoeft geen uitgebreide kookervaring te hebben. Uiteraard proeft en evalueert u de gerechten van uzelf en uw mede deelnemers waarbij de kok u voorziet van de nodige tips. Zo combineert u de aandacht voor het maken van gezonde, aantrekkelijke gerechten met de aandacht voor uw nieuwe toekomst. 

TIP: Indien u de cursus volgt van 18 november t/m 22 november, en u schrijft zich hiervoor in tussen 1 en 15 september 2019, dan krijgt u GRATIS een vrijkaartje voor de 50plus-beurs ter waarde van € 17,00 euro. Wees wel snel, want op = op! 

Badhotel Renesse, is een modern en gezellig hotel en ligt midden in het dorp Renesse. Strand en zee zijn een kwartiertje lopen. De keuken van het hotel is meer dan uitstekend. Het is een perfecte locatie voor uiteenlopende cursusvarianten.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.

De investering voor deze toekomstgerichte cursus bedraagt eenmalig € 775,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal drie dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 39,-.

Boek nu uw plek en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: