Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht voor (culinaire) Fijnproevers

Informatie
  • 3 dagen
  • 3 juni t/m 5 juni 2020
  • Badhotel Renesse, Renesse
  • Fijnproevers
  • 795,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in je eigen situatie. Hiervoor krijgt je in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij je past, in een omgeving waar je je prettig voelt, gecombineerd met een thema dat je aanspreekt.

Tijdens de cursus Pensioen in Zicht voor Fijnproevers maakt een kookworkshop onderdeel uit van de cursus en is er aandacht voor gezonde voeding. In een inspirerende omgeving worden u handige (basis)technieken aangereikt die u kunt toepassen bij allerlei recepten. U hoeft geen uitgebreide kookervaring te hebben. Uiteraard proeft en evalueert u de gerechten van uzelf en uw mede deelnemers waarbij de kok u voorziet van de nodige tips. Zo combineert u de aandacht voor het maken van gezonde, aantrekkelijke gerechten met de aandacht voor uw nieuwe toekomst.

Badhotel Renesse, is een modern en gezellig hotel en ligt midden in het dorp Renesse. Strand en zee zijn een kwartiertje lopen. De keuken van het hotel is meer dan uitstekend. Het is een perfecte locatie voor uiteenlopende cursusvarianten.

Deze cursus duurt 3 dagen.
​U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.