Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht voor (culinaire) Fijnproevers

Informatie
  • 6 mei t/m 8 mei 2020
  • 3 dagen
  • Hotel Wesseling, Dwingeloo
  • Fijnproevers
  • 795,-
VOL

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

Tijdens de cursus Pensioen in Zicht voor Fijnproevers maakt een kookworkshop onderdeel uit van de cursus en is er aandacht voor gezonde voeding. In een inspirerende omgeving worden u handige (basis)technieken aangereikt die u kunt toepassen bij allerlei recepten. U hoeft geen uitgebreide kookervaring te hebben. Uiteraard proeft en evalueert u de gerechten van uzelf en uw mede deelnemers waarbij de kok u voorziet van de nodige tips. Zo combineert u de aandacht voor het maken van gezonde, aantrekkelijke gerechten met de aandacht voor uw nieuwe toekomst.

Hotel & Restaurant Wesseling ligt aan misschien wel de mooiste Brink van Nederland. Het is het oudste familiehotel van het land (1662). De keuken van het hotel heeft enige faam. De koks begeleiden hier de kookworkshop tijdens de cursus! Direct rond Dwingeloo liggen maar liefst twee nationale parken.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.

De investering voor deze toekomstgerichte cursus bedraagt eenmalig € 795,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal drie dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 39,-.

Boek nu uw plek en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: