Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht Online

Informatie
  • 3 dagen
  • 30 november t/m 2 december 2022
  • Online, in je eigen omgeving
  • Online
  • 640,-
Inschrijven

Pensioen in Zicht online is ideaal voor wie vanuit huis wil deelnemen en mensen wil ontmoeten, zonder te reizen en in een hotel te overnachten, Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in je eigen situatie. Hiervoor krijgt je in deze cursus praktische tools aangereikt. Je volgt de cursus online in je eigen omgeving.

Deze cursus behandelt dezelfde onderwerpen als onze andere Pensioen in Zicht cursussen. Het verschil is dat je deze cursus via een videoverbinding op je laptop volgt. In een aangenaam tempo wordt er stil gestaan bij de verschillende onderwerpen. Er is voldoende ruimte om vragen stellen, te reflecteren en uit te wisselen met de andere deelnemers. We delen de online bijeenkomsten zo in dat er een goede balans is tussen inspanning en ontspanning. De cursus wordt begeleid door onze ervaren Pensioen in Zicht trainers. 

Opzet van de cursus:
Elke ochtend en middag is er een online bijeenkomst van steeds ongeveer 2 uur.
Bij de cursus hoort een onderdeel over de materiële situatie na de pensionering, zoals pensioen, aow, erven en schenken. Dit verzorgen we in de vorm van een webinar op een later moment kort na de drie cursusdagen.
Je kunt gebruik maken van een coachgesprek, af te spreken in overleg.
Heb je een partner, dan raden we je aan de cursus samen te volgen. De pensionering van de een heeft tenslotte ook gevolgen voor de ander. We adviseren je om dan allebei met een eigen apparaat (computer, laptop, tablet) deel te nemen. Je kunt dan los van elkaar aan allerlei groepsopdrachten meedoen. 

 

Prijs

Per persoon: € 640,- excl 21% BTW.
Neemt je partner ook deel, dan geldt voor je partner een korting van € 181,-. *

* Deze korting geldt alleen indien geen andere kortingen of acties van toepassing zijn.

Je volgt de cursus online, in je eigen omgeving.

Deze cursus duurt 3 dagen.

  • Op de eerste dag ben je welkom vanaf 13.30 uur en we starten om 14.00 uur.
  • Op de overige dagen starten we rond 9.00 uur.
  • Op de derde dag wordt de cursus om 16.30 uur afgerond.

Je hebt het meest aan deze Pensioen in Zicht cursus als je deze ongeveer 6 maanden voor je laatste werkdag volgt.