Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht, Kerstspecial

Informatie
  • 16 december t/m 18 december 2019
  • 3 dagen
  • Buitenplaats Vaeshartelt, Maastricht
  • Kerst
  • 775,-
VOL

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteeds aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

In de cursus verkent u nieuwe mogelijkheden voor uw komende levensfase. Mogelijk wilt u gaan genieten van de verworven vrijheden en van de mogelijkheden die u gaat krijgen. U kunt in de cursus op zoek gaan naar een taak of rol die u op u wilt nemen en uw ervaring kunt inzetten, in een tempo en omgeving dat bij u past.

En hoe mooi is het dan om terug te kijken, aan het eind van uw carrière, aan het eind van het jaar? Ondersteund en omringd door speciale gezellige sferen die u hier extra bij helpen. U bereidt zich in deze Kerstperiode voor op een nieuw jaar, een nieuw begin en een nieuwe levensfase.

Het Kerstthema komt niet alleen terug in het behagelijke Limburgs/Bourgondisch hotel dat in Kerstsfeer is aangekleed met Kerstversiering en winter-chalets, ook komt dit warme, gezellige seizoen op andere gepaste momenten terug in de cursus. Denk aan de speciale kerstmuziek die u op een gratis Kerst CD aan het begin van de cursus uitgedeeld krijgt en de mogelijkheid om mee te gaan naar een sfeervolle kerstmarkt in de buurt. Tevens krijgt u aan het eind van cursus een klein, gepast verrassings-aandenken mee.

Buitenplaats Vaeshartelt is een prachtige 'buitenplaats' in een schitterend parklandschap. Op een steenworp afstand van Maastricht. Het kent een lange geschiedenis en is tegenwoordig een modern hotel met conferentiecentrum. Ideaal voor een geslaagde cursus.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.

De investering voor deze toekomstgerichte cursus bedraagt eenmalig € 775,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal drie dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 39,-.

Boek nu uw plek en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: