Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht à la Carte

Informatie
  • 8 juni t/m 10 juni 2020
  • 3 dagen
  • Hotel Landgoed Zonheuvel, Doorn
  • A la carte
  • 795,-
Inschrijven

Bij Pensioen in Zicht à la Carte worden inhoudelijk dezelfde onderwerpen behandeld als in onze reguliere Pensioen in Zicht cursussen. Deze cursus is een unieke combinatie van een Pensioen in Zicht cursus met afwisselende festiviteiten. 

Deze cursus wordt een paar maal per jaar gehouden en is modulair opgezet, dit wil zeggen dat u uw eigen programma kunt samenstellen. Zo kunt u kiezen voor een inspirerende lezing, een introductie in salsadansen, een interessante film en diverse workshops over de overgang van betaald werk naar nieuwe perspectieven in de komende levensfase.

De onderdelen van het programma belichten steeds een bepaald aspect van het leven na uw  pensionering, zoals: hoe blijf je gezond en vitaal, hoe prikkel je nieuwe creativiteit, welke uitdagingen wil je aangaan, en welke juist niet, wat kun je zakelijk gezien regelen met oog op de toekomst? 

Hotel landgoed Zonheuvel is een een hotel en conferentiecentrum dat prima is toegerust voor een Pensioen in Zicht -ursus. Centraal gelegen in het land, midden in de natuur van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed leent zich uitstekend voor korte én langere wandelingen.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.

De investering voor deze toekomstgerichte cursus bedraagt eenmalig € 795,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal drie dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 39,-.

Boek nu uw plek en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: