Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht cursus WorkLife Castle

Informatie
  • 3 dagen
  • 27 september t/m 29 september 2021
  • Hotel Inkelshoes, Epen
  • WorkLife Castle
  • 835,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun pensioen. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijg je in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij je past, in een omgeving waar je je prettig voelt, gecombineerd met een thema dat je aanspreekt.

Het inspirerende model van het WorkLife Castle biedt een duidelijke structuur voor deze cursus. Stap voor stap doorloopt u alle zeven kamers van dit kasteel: de lichaamskamer, de relatiekamer, de werkkamer, de zingevingskamer, de keuken, het kantoor en de vrijetijdskamer. U onderzoekt hoe u balans vindt door alle kamers van uw kasteel goed te verzorgen. U verkent nieuwe mogelijkheden voor uw komende levensfase. Alles in een omgeving en tempo dat bij u past.

Hotel Inkelshoes ligt midden in de stilte van de natuur. Op de hellingen van de Geulvallei, net buiten het dorp Epen, Het familiehotel is een ideale uitvalbasis voor mooie wandelingen over de heuvels van Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op deze locatie, met uitzondering van hulphonden.

Deze cursus duurt 3 dagen.
Je hebt het meest aan deze Pensioen in Zicht cursus als je deze ongeveer 6 maanden voor je pensionering volgt.