Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht cursus WorkLife Castle

Informatie
  • 5 dagen
  • 6 maart t/m 10 maart 2023
  • Hotel Victoria, Bergen aan Zee
  • WorkLife Castle
  • 1345,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun pensioen. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijg je in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij je past, in een omgeving waar je je prettig voelt, gecombineerd met een thema dat je aanspreekt.

Het inspirerende model van het WorkLife Castle biedt een duidelijke structuur voor deze cursus. Stap voor stap doorloopt u alle zeven kamers van dit kasteel: de lichaamskamer, de relatiekamer, de werkkamer, de zingevingskamer, de keuken, het kantoor en de vrijetijdskamer. U onderzoekt hoe u balans vindt door alle kamers van uw kasteel goed te verzorgen. U verkent nieuwe mogelijkheden voor uw komende levensfase. Alles in een omgeving en tempo dat bij u past.

 

Prijs

De vermelde prijs is per persoon, inclusief het volledige verblijf, exclusief 21% BTW.

Hotel Victoria, een gezellig hotel waar iedereen zich snel thuis voelt. Het strand is op één minuut loopafstand. De duinen rond het hotel behoren tot de mooiste van het land. Bergen aan Zee is een unieke badplaats en kunstenaarsdorp met een geschiedenis van ruim een eeuw. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op deze locatie, met uitzondering van hulphonden.

Deze cursus duurt 5 dagen. 
Je verkent in deze Odyssee Pensioen in Zicht verdiepingscursus uitgebreid de nieuwe mogelijkheden. Deze vijfdaagse cursus is geschikt als je graag wat meer tijd hebt voor reflectie en behoefte hebt aan een grondige behandeling van de diverse onderwerpen. Uiteraard is er binnen het programma ook voldoende ruimte voor ontspanning.
Je hebt het meest aan deze Pensioen in Zicht cursus als je deze ongeveer 6 maanden voor je pensionering volgt.